Kayseri Ekspres Haber
HV
27 NİSAN Cumartesi 23:30
Advert Advert Advert

BÜYÜKKILIÇ VE ADAYLIK SÜRECİ!

Ahmet ŞAN
Ahmet ŞAN
Giriş Tarihi : 18-01-2024 15:49

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, zorlu bir sürecin ardından yeniden aday oldu. Bir önceki dönem göreve geldiği günden beri, “görevi bırakacak, şöyle olacak, böyle olacak” diye laf çıkarılan ancak hep azimle yoluna devam eden Büyükkılıç, bu kez de yeniden adaylığı konusunda çok fazla sıkıntı yaşadı. Her gün bir laf, her gün bir değişim sözleri Memduh başkanı rahatsız etse de o yolundan dönmedi ve hep hedefine ilerledi… Sonunda başardı, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yeniden adaylığını ilan ettirdi.

 

Kayseri’de Cumhur İttifakı’nın adayı Memduh Büyükkılıç oldu. MHP ve Ak Parti’nin seçim strateji anlaşmalarına göre Kayseri şehrinde Cumhur İttifakı adayı Ak Parti’den gösterildi.

Bu nedenle Ankara’da görkemli bir törenle aday isimlerinin açıklaması yapıldı.

17 Büyükşehir olmak üzere 48 ilin belediye başkan adayı Ak Parti’den açıklandı.

Bu törene Cumhur İttifakı ortağı MHP’de tam destek verdi. Kayseri Teşkilatı başta olmak üzere bir çok teşkilat AK Parti’nin belediye başkan adayı tanıtım toplantısına katılarak destek oldu.

Doğrusu da bu…

MHP her zaman üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor.

Gelelim Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayına…

Yaklaşık 3 aydır Başkan Büyükkılıç aday olacak mı, olmayacak mı? Sorusuna  cevap arandı.

Bazı meslektaşlarımız “Kesin” diye bazıları ise “Değişim var” diye onlarca yazıyı kaleme aldılar.

Gelinen noktada başkanın tecrübesini bir kenara bırakıp yaşını bile eleştirenler oldu.

Ama o hiçbir zaman hedefinden sapmadı…

Yeniden başkan adayı olmak için her gün etkinliklere katıldı, lobi yaptı… Girişimlerini en son noktasına kadar sürdürdü…

Zorladı, istedi ve başardı…

Hayatta böyle değil mi?

İstemek ve başarmak kardeş değil mi?

Başarı birazda, akiplerin ne yaptığına değil, sizin ne istediğinize bağlı…

Memduh Başkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı.

Yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

Yine, yeni, yeniden mantığıyla…

Hayırlı olsun…

Hem Menduh başkana hem de şehrimize …

İnşallah yeni dönem hepimiz için daha iyi ve verimli olur…

Geçen dönem biraz sıkıntılı geçti.

Başta söylediğim gibi…

Adamı göreve geldiği günden beri rahat bırakmadılar.

Adaylık sürecide aynı şekilde sıkıntılı geçti…

Bundan sonrası daha kolay Kayseri’de Cumhur İttifakı’nın adayı kazanır…

Gelinen noktada bu şehir için “Ne yapabiliriz’i” bir kez daha makul ve mantıklı ölçülerde masaya yatırıp Besmele’yi çekmeliyiz…

Daha da yaşanılabilir bir Kayseri için Menduh Başkandan azimli bir çalışma bekliyoruz.

Menduh Başkana buradan hayırlı olsun derken, bir de talebim olacak…

Şimdi geliyordu, gidiyordu gerginliği bitti, hem kendiniz hem de bu şehrin güzel insanlarını rahatlatacak projeler yapın…!

 

Haydi hayırlısı…

 

YORUMLAR
DİĞER YAZILARI ZAM YAPABİLEN RAHAT! Oy kaybı ve nedenleri BU KEZ CİDDİ! BAYRAMINIZ BAYRAM OLA! SEÇİM BİTTİ, SIRA SORUNLARDA! İNŞALLAH DERS ÇIKARIRSINIZ! SEÇİMDE İKİ ÖNEMLİ FAKTÖR! ORUÇ BİZİ TUTMALI! SEÇİMLER YEREL, PROJELER GENEL… TUT BENİ ORUÇ! VİCDAN VE MUHASEBE! HANGİSİ DOĞRU! SORUN MUHALEFETTE! MADENLER DAHA ETKİN ELE ALINMALI! ESNAFTA 40, MARKETTE 120 LİRA… SEÇİM ŞİMDİ BAŞLADI! 31 MART’TA NE OLACAK? VEREYİMMİ, VERMEYİMMİ ARASI! AMERİKA’NIN DEDİĞİ OLDU ABANDONE OLDUK! SİYASET İLE VATANDAŞ… BAŞARININ SIRRI! EMEKLİ ve ENFLASYON! BEN KARIŞMAM! 10 OCAK VE BİZ! BÜYÜKKILIÇ AĞIR BASIYOR! AK PARTİ KAYSERİ'Yİ NEDEN AÇIKLAMADI? MESAFE YAKIN, ÖDÜL BÜYÜKSE! YENİ YIL VE YENİ BİR DÜŞÜNCE! YENİ YILA DUA İLE GİRİN! MESELE BAKIŞ AÇISINDA! BİTSİN BU ZULÜM, SÖNSÜN BU ATEŞ… BİR PARTİ VE BAŞKANIN ÇÖKÜŞÜ! DURDURUN BU KÖPEK ZULMÜNÜ! HEM EMEKLİ HEMDE TÜKETİCİ SEVİNMELİ! İLKLER VE VALİ ÇİÇEK… ESAS SAVAŞ ŞİMDİ BAŞLIYOR! CEZAYI GEÇTİK, YA HARAM DEĞİL Mİ? CEZALAR 10 KAT ARTACAK! İŞSİZ İŞ ARIYOR, İŞVEREN İŞÇİ BULAMIYOR! KILIÇDAROĞLU’NDAN SONRA SIRA AKŞENER DE Mİ…? ÖĞRETMEN VE VEBAL! GAZETİCİYİM DEMEKLE OLUNMUYOR! BU BİR BULUŞ DEĞİL DEVRİM! CEHALETLE MÜCADELE SAVAŞTAN ÖNEMLİ! TEŞVİKLER YENİ SORUNLAR OLUŞTURUYOR…! DÜNYA’NIN KÜRESEL DİNİ İNSANLIKTIR! MİLLET BAHÇESİ GÜZEL OLMUŞ AMA…! FAHİŞ FİYAT ENGELLENMELİ! İNSANLAR KENDİ TOPRAKLARINDA NASIL MÜLTECİ OLURLAR? HAK VE BATIL'IN MÜCADELESİ! CHP’DE “ÖZEL” DEĞİŞİM! ERCİYES ANADOLU HOLDİNG VE İŞSİZLİK! BU NEYİN SAVAŞI! KAYSERİ GASTRONOMİ GÜNLERİ VE MİLLET…! CUMHURİYET, 100 NCÜ YIL VE BİZE ANLATTIKLARI… ERBAKAN VE KAYSERİ CENAHI…! GAZZE EVRENSELLEŞTİ! YENİDEN REFAH YENİ BAŞKAN! AMERİKA, BÖLGE HALKININ GÖZÜNDEN DÜŞTÜ DÜNYA YASAKLADI, İSRAİL TANIMADI: FOSFOR BOMBASI ELİTAŞ'IN YENİ GÖREVİ BAŞKANI RAHATLATTI BETON ÇAĞI BİTİYOR… SORUMLULUKTAN KAÇMAYIN! KÖPEK SALDIRILARI VE ZAMLAR NEDEN DURDURULAMIYOR! ULAŞIMA ZAM ÜZDÜ.... KONYA'DA OLMAZKEN, KAYSERİ'DE NEDEN ZAM YAPILDI!