Kayseri Ekspres Haber
HV
26 NİSAN Cuma 11:06
Advert Advert Advert

İLKLER VE VALİ ÇİÇEK…

Ahmet ŞAN
Ahmet ŞAN
Giriş Tarihi : 04-12-2023 13:16

 

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek icraat ve gönül adamlığıyla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde Kayseri’nin Mimarlarından Mehmet Melik Gazi’yi ziyaret ederek önemli bir adım atan ve çoğu insanın “ilk kez duydum” dediği icraata imza atan Vali Çiçek, Cumhuriyet Meydanında Düzensiz Göç ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yabancı düşmanlığının hiçbir kişiye fayda sağlamayacağını kaydeden Vali Çiçek, Mobil Göç Merkezi ile Kayseri merkezde günün 24 saati tarama yapılacağını belirtti. Bundan anladık ki, “Düzensiz göç bitecek!”

Kayseri’ye geldiği günden beri turizm konularında önemli gelişmeler sağlayacağını kaydeden Vali Gökmen Çiçek, bir çok konuda da ilklere imza atarak şehri yaşanabilir hale getirmeye çalışıyor.

İman, itikat, devlet ve millet çerçevesinde dikkatli ve hassas bir çalışma sergileyen Vali Gökmen Çiçek’i Kayserililer sevdi…

Geçtiğimiz günlerde Kayseri’de uyuşturucuyu bitireceği sözünü veren ve yemin eden Vali Gökmen Çiçek’e herkes güveniyor…

Kayserililerin çok iyi bildiği hem Pazarören’deki hem de Cami Kebir’deki türbeye çocukları sünnet olurken gidip dua ettiği Mehmet Melik Gazi türbesini ziyaret ederek ilk kez bir protokolün ziyaretine imza atan Vali Gökmen Çiçek, aynı zamanda gönülleri de aldı.

Kayseri’de uzun yıllardır halkın, vatandaşın ve ahalinin benimsemesine rağmen protokol mensuplarının Mehmet Melik Gazi’yi hiç ziyaret etmediğini farkındalığını Vali Gökmen Çiçek ziyaret edince anladık…

Kayseri’ye sadece düz mantıkla hizmet etmeyen Vali Gökmen Çiçek, İçişleri Bakanlığı’nca gönderilen 2 adet Mobil Göç Merkezi’nin açılışını yaptı.

Kurdela kesmedi ancak işlevsellik olarak düğmeye bastı.

Mobil Göç Merkezi  ne yapacak kamuoyuna anlattı.

Birde ‘Yabancı Düşmanlığı’na değinerek insanları uyardı…

Kayseri’de düzensiz göçün mobil araçlar, emniyet personeli ve göç idaresinin çalışmasıyla bitireceklerini söyleyen Vali, özellikle sosyal medyada yayınlanan yabancı düşmanlığı içeren yalan beyanlara dikkat çekti…

“Yabancıya 5 dakikada Türk Kimliği veriliyor yalanına inanmayın” dedi

“Yabancı düşmanlığı hiç kimseye fayda sağlamaz zaten devletimiz gereğini yapıyor” diyen Vali, açıklamalarıyla Kayserilere güven verdi.

Kayseri güzel olacak…

Vali Çiçek’in katkıları önemli ve değerli…

Başarı için doğru mekan, doğru insan, doğru zaman önemli etkendir…

Vali bey sağ olsun iyi niyet çerçevesinde şehre ve insanlara katkı sağlıyor…

Bu da devam edecek….

Bunu da buradan açık söyleyelim…

Marifet iltifata tabiidir…

Bir ara Vali gidecek söylemleri yayılmıştı.

Kayserililerin üzüldüğünü gördük…

Kiminle konuşsak, yahu iyi adam diye söylüyordu…

Bu değere hep birlikte sahip çıkalım…

Vali beyi de takdir edelim…

Herkes işini yapacak söylemine bakarsak…

Bu yazıyı da bir gazeteci olarak Vali beyin hak ettiğini düşündüğüm ve ona inandığım için yazdım…

Hakikaten Vali Çiçek iyi adam…

Bunu sadece ben söylemiyorum…

Çıkın sokağa önünüze gelene sorun…

Bir şehirde başarı işte böyle gelecek.

Bir gazeteci de bunu yazacak…

Eğriye eğri, doğruya doğru…

Bizim görevimizde bu…

Kalın sağlıcakla…

YORUMLAR
DİĞER YAZILARI ZAM YAPABİLEN RAHAT! Oy kaybı ve nedenleri BU KEZ CİDDİ! BAYRAMINIZ BAYRAM OLA! SEÇİM BİTTİ, SIRA SORUNLARDA! İNŞALLAH DERS ÇIKARIRSINIZ! SEÇİMDE İKİ ÖNEMLİ FAKTÖR! ORUÇ BİZİ TUTMALI! SEÇİMLER YEREL, PROJELER GENEL… TUT BENİ ORUÇ! VİCDAN VE MUHASEBE! HANGİSİ DOĞRU! SORUN MUHALEFETTE! MADENLER DAHA ETKİN ELE ALINMALI! ESNAFTA 40, MARKETTE 120 LİRA… SEÇİM ŞİMDİ BAŞLADI! 31 MART’TA NE OLACAK? VEREYİMMİ, VERMEYİMMİ ARASI! AMERİKA’NIN DEDİĞİ OLDU ABANDONE OLDUK! SİYASET İLE VATANDAŞ… BAŞARININ SIRRI! BÜYÜKKILIÇ VE ADAYLIK SÜRECİ! EMEKLİ ve ENFLASYON! BEN KARIŞMAM! 10 OCAK VE BİZ! BÜYÜKKILIÇ AĞIR BASIYOR! AK PARTİ KAYSERİ'Yİ NEDEN AÇIKLAMADI? MESAFE YAKIN, ÖDÜL BÜYÜKSE! YENİ YIL VE YENİ BİR DÜŞÜNCE! YENİ YILA DUA İLE GİRİN! MESELE BAKIŞ AÇISINDA! BİTSİN BU ZULÜM, SÖNSÜN BU ATEŞ… BİR PARTİ VE BAŞKANIN ÇÖKÜŞÜ! DURDURUN BU KÖPEK ZULMÜNÜ! HEM EMEKLİ HEMDE TÜKETİCİ SEVİNMELİ! ESAS SAVAŞ ŞİMDİ BAŞLIYOR! CEZAYI GEÇTİK, YA HARAM DEĞİL Mİ? CEZALAR 10 KAT ARTACAK! İŞSİZ İŞ ARIYOR, İŞVEREN İŞÇİ BULAMIYOR! KILIÇDAROĞLU’NDAN SONRA SIRA AKŞENER DE Mİ…? ÖĞRETMEN VE VEBAL! GAZETİCİYİM DEMEKLE OLUNMUYOR! BU BİR BULUŞ DEĞİL DEVRİM! CEHALETLE MÜCADELE SAVAŞTAN ÖNEMLİ! TEŞVİKLER YENİ SORUNLAR OLUŞTURUYOR…! DÜNYA’NIN KÜRESEL DİNİ İNSANLIKTIR! MİLLET BAHÇESİ GÜZEL OLMUŞ AMA…! FAHİŞ FİYAT ENGELLENMELİ! İNSANLAR KENDİ TOPRAKLARINDA NASIL MÜLTECİ OLURLAR? HAK VE BATIL'IN MÜCADELESİ! CHP’DE “ÖZEL” DEĞİŞİM! ERCİYES ANADOLU HOLDİNG VE İŞSİZLİK! BU NEYİN SAVAŞI! KAYSERİ GASTRONOMİ GÜNLERİ VE MİLLET…! CUMHURİYET, 100 NCÜ YIL VE BİZE ANLATTIKLARI… ERBAKAN VE KAYSERİ CENAHI…! GAZZE EVRENSELLEŞTİ! YENİDEN REFAH YENİ BAŞKAN! AMERİKA, BÖLGE HALKININ GÖZÜNDEN DÜŞTÜ DÜNYA YASAKLADI, İSRAİL TANIMADI: FOSFOR BOMBASI ELİTAŞ'IN YENİ GÖREVİ BAŞKANI RAHATLATTI BETON ÇAĞI BİTİYOR… SORUMLULUKTAN KAÇMAYIN! KÖPEK SALDIRILARI VE ZAMLAR NEDEN DURDURULAMIYOR! ULAŞIMA ZAM ÜZDÜ.... KONYA'DA OLMAZKEN, KAYSERİ'DE NEDEN ZAM YAPILDI!