Kayseri Ekspres Haber
HV
30 NİSAN Salı 00:55
Advert Advert Advert

ŞEHZADE, KAYSERİ DE İFTARA KATILDI

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-04-2024 18:44
ŞEHZADE, KAYSERİ DE İFTARA KATILDI

 

Sultan Abdülhamit Han'ın torunlarından Abdülhamit Kayıhan Osmanoğlu Kayseri'yi ziyaret etti.

Devlet-i Aliye Ocakları Kayseri Temsilciliğinin davetlisi olarak Kayseri'ye gelen Abdülhamit Kayıhan Osmanoğlu dernek temsilcileri ve davetli sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile iftarda bir araya geldi.

Devlet-i Aliye Ocakları Kayseri Temsilciliğinin düzenlediği iftara ocak temsilcisi İrfan Özkan, üyeler, Gönüllü Kültür Kuruluşları Başkanı Ahmet Taş, ATİP Başkanı Hayrullah Can, Başkan Yardımcısı Ünal Tayfur, kMM temsilcisi Adnan Evsen katıldılar.

Namazların kılınıp iftarların açılmasından sonra Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam eden programda Devlet-i Aileye Ocakları Kayseri Temsilcisi İrfan Özkan ve Şehzade Abdülhamit Kayıhan Osmanoğlu birer selamlama konuşması yaptılar. Gönüllü Kuruluşlar Başkanı Ahmet Taş ve yanındakiler Abdülhamit Kayıhan Osmanoğlu ile kısa bir görüşme yaparak Ramazanını tebrik ettiler, hoş geldin dileklerini ilettiler, günün anısına fotoğraf çektirdiler.

Programın sonraki bölümünde Abdülhamit Kayıhan Osmanoğlu Devlet-i Aliye Ocakları üyeleri ile bir araya geldiler. İl temsilcisi İrfan Özkan kısa ve uzun vadede Kayseri Temsilciliği'nin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Şehzade Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu çalışmaları ve hizmetleri için İrfan Özkan ve ekibine teşekkür etti, duacı olduğunu bildirdi.

Abdülhamit Kayıhan Osmanoğlu daha sonra başka programlara katılmak için Kayseri'den ayrıldı

AdminAdmin

YORUMLAR