Kayseri Ekspres Haber
HV
17 MAYIS Cuma 02:05
Advert Advert

MHPli Özdemir: Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustasıyız!

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-04-2024 20:13   Güncelleme : 29-04-2024 20:16
MHPli Özdemir: Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustasıyız!

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, 2 Haziran'da yapılacak olan Pınarbaşı seçimleri öncesi önemli açıklamada bulundu:

"Keşke Pınarbaşı’nda hemşerilerimizin oyları çalınmasaydı da seçimler yenilenmeseydi. Ne var ki MHP olarak hemşerilerimizin verdiği kararın arkasında durup, hakkın yerini bulması için yaptığımız hukuk mücadelesinde başarılı olmamız belli ki birilerinin zoruna gitmiş. Ve şimdi kutuplaşma siyaseti diyorlar! 

PKK, DHKPC, FETÖ gibi tüm Türkiye hasımlarıyla kol kola giren sizsiniz. Sizin bunca ihanet içeren eylemleriniz ve Türkiye hasımlarıyla kol kola giren davranışlarınız karşısında elbet ki bizler vatanı, bayrağı, ezanı ve milletimizin birlik ve beraberliğini sonuna kadar savunacağız. 

Mesele hizmete gelince, Pınarbaşı’na barajlar yapan biziz, doğalgazı getiren biziz, gençlerimize çağın şartlarına uygun spor imkanları sunan biziz, altyapı imkanlarını ileri seviyeye ulaştıran biziz, çiftçimizi her türlü olanaklarla destekleyerek yalnız bırakmayan biziz… 

Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustasıyız! Sizse Türkiye hasımlarının yoldaşı. Aramızdaki fark bu kadar açık ve net. Hazımzsızlığınızın temel sebebi de bu! Pınarbaşılı hemşerilerimiz sizi de bizi de çok iyi tanıyor. Merak etmeyin az kaldı, 2 Haziran’da boyunuzun ölçüsünü Pınarbaşılı hemşerilerimizden alacaksınız… "

AdminAdmin

YORUMLAR