https://www.kayseriekspreshaber.com/files/uploads/user/230a11d4f53fa5ecb16c69d668eb8456-e90aab1c1f772a72185a.jpg
Ahmet ŞAN

ULAŞIMA ZAM ÜZDÜ.... KONYA'DA OLMAZKEN, KAYSERİ'DE NEDEN ZAM YAPILDI!

16-08-2022 18:50

Bir konuyu değerlendirirken etraflı bakmak lazım... Mesela en son Ekmeğe yapılan zammı eleştirmiş ve Kayseri gibi bir yerde Ekmeğin 3.5 TL olmasının sınırları zorlayan ve her kesimi olumsuz etkileyen bir durum olduğunu dile getirmiştim. Gelinen noktada toplu taşımaya zam yapıldı. 6.5 TL oldu bir tam bilet. (Şahsım adına) Bu zammı yapan 'Ukome' nin Kayseri gerçekleriyle örtüşen bir karar almadığını düşünüyorum. Lütfen zammı geri çekin!

Dünya'da Petrol fiyatları düşüşe geçerken ülkemizde de çok değil bir ay önce 30 TL olan Mazot benzin fiyatları düşüşe geçti. Mazot 24 Benzin ise 20 lira bandına kadar inerken Kayseri Büyükşehir Belediyesi "Ukome" yani Ulaşım Koordinasyon Merkezi ZAM kararı verdi. Hemde küçümsenmeyecek kadar...! 2 ay kadar önce zaten bir zam daha yapılmıştı.! Bakıyoruz ulaşımda en pahalı iller arasında ve en fazla zam yapanlar arasında Kayseri var...

Açıkcası bu zamları yapanların bir daha düşünüp yaşanılabilir Huzur kenti dediğimiz Kayseri için geri adım atmasını bekliyoruz!.
Bu şehir hepimizin... Zamlarla değil başarılarıyla konuşulan bir kayseri istiyor ve özlemle BEKLİYORUZ. 
Bazı verileri paylaşmak ve biz Kayserililerin ne kadar haklı talepte bulunduğunu anlatmak için Konya örneğini vermek istiyorum. 
Konya 2022 yılında zam yapmama kararı aldı, bunu Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan başta destekliyor.
Başta Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanıma sesleniyorum. 
Gelin bizde Kayseri olarak bu şehirde yaşayan insanlara bu zor günlerde destek olalım.. UKOME o zaman büyür gelişir ve asıl anlamını icra eder... 

KALIN SAĞLICAKLA

Neler Söylendi?

DİĞER YAZILARI ZAM YAPABİLEN RAHAT! Oy kaybı ve nedenleri BU KEZ CİDDİ! BAYRAMINIZ BAYRAM OLA! SEÇİM BİTTİ, SIRA SORUNLARDA! İNŞALLAH DERS ÇIKARIRSINIZ! SEÇİMDE İKİ ÖNEMLİ FAKTÖR! ORUÇ BİZİ TUTMALI! SEÇİMLER YEREL, PROJELER GENEL… TUT BENİ ORUÇ! VİCDAN VE MUHASEBE! HANGİSİ DOĞRU! SORUN MUHALEFETTE! MADENLER DAHA ETKİN ELE ALINMALI! ESNAFTA 40, MARKETTE 120 LİRA… SEÇİM ŞİMDİ BAŞLADI! 31 MART’TA NE OLACAK? VEREYİMMİ, VERMEYİMMİ ARASI! AMERİKA’NIN DEDİĞİ OLDU ABANDONE OLDUK! SİYASET İLE VATANDAŞ… BAŞARININ SIRRI! BÜYÜKKILIÇ VE ADAYLIK SÜRECİ! EMEKLİ ve ENFLASYON! BEN KARIŞMAM! 10 OCAK VE BİZ! BÜYÜKKILIÇ AĞIR BASIYOR! AK PARTİ KAYSERİ'Yİ NEDEN AÇIKLAMADI? MESAFE YAKIN, ÖDÜL BÜYÜKSE! YENİ YIL VE YENİ BİR DÜŞÜNCE! YENİ YILA DUA İLE GİRİN! MESELE BAKIŞ AÇISINDA! BİTSİN BU ZULÜM, SÖNSÜN BU ATEŞ… BİR PARTİ VE BAŞKANIN ÇÖKÜŞÜ! DURDURUN BU KÖPEK ZULMÜNÜ! HEM EMEKLİ HEMDE TÜKETİCİ SEVİNMELİ! İLKLER VE VALİ ÇİÇEK… ESAS SAVAŞ ŞİMDİ BAŞLIYOR! CEZAYI GEÇTİK, YA HARAM DEĞİL Mİ? CEZALAR 10 KAT ARTACAK! İŞSİZ İŞ ARIYOR, İŞVEREN İŞÇİ BULAMIYOR! KILIÇDAROĞLU’NDAN SONRA SIRA AKŞENER DE Mİ…? ÖĞRETMEN VE VEBAL! GAZETİCİYİM DEMEKLE OLUNMUYOR! BU BİR BULUŞ DEĞİL DEVRİM! CEHALETLE MÜCADELE SAVAŞTAN ÖNEMLİ! TEŞVİKLER YENİ SORUNLAR OLUŞTURUYOR…! DÜNYA’NIN KÜRESEL DİNİ İNSANLIKTIR! MİLLET BAHÇESİ GÜZEL OLMUŞ AMA…! FAHİŞ FİYAT ENGELLENMELİ! İNSANLAR KENDİ TOPRAKLARINDA NASIL MÜLTECİ OLURLAR? HAK VE BATIL'IN MÜCADELESİ! CHP’DE “ÖZEL” DEĞİŞİM! ERCİYES ANADOLU HOLDİNG VE İŞSİZLİK! BU NEYİN SAVAŞI! KAYSERİ GASTRONOMİ GÜNLERİ VE MİLLET…! CUMHURİYET, 100 NCÜ YIL VE BİZE ANLATTIKLARI… ERBAKAN VE KAYSERİ CENAHI…! GAZZE EVRENSELLEŞTİ! YENİDEN REFAH YENİ BAŞKAN! AMERİKA, BÖLGE HALKININ GÖZÜNDEN DÜŞTÜ DÜNYA YASAKLADI, İSRAİL TANIMADI: FOSFOR BOMBASI ELİTAŞ'IN YENİ GÖREVİ BAŞKANI RAHATLATTI BETON ÇAĞI BİTİYOR… SORUMLULUKTAN KAÇMAYIN! KÖPEK SALDIRILARI VE ZAMLAR NEDEN DURDURULAMIYOR!