Kayseri Ekspres Haber
HV
03 MAYIS Cuma 12:30
Advert Advert Advert

ZÜLME KARŞI BÜYÜK KAYSERİ MİTİNG… BİNLİRCE İNSAN: “KATLİAM DURSUN”

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-10-2023 16:40
ZÜLME KARŞI BÜYÜK KAYSERİ MİTİNG… BİNLİRCE İNSAN: “KATLİAM DURSUN”

7 Ekim’den bu yana devam eden Gazze Ablukası ve Katliamı kınamak için binlerce insan Cuma namazı sonrası Kayseri Cumhuriyet Meydanında toplanarak “Katil İsrail”, “Bu zulüm Dursun” diye slogan attılar.
Kayseri Filistinliler Dayanışma Platformunca gerçekleştirilen Büyük Kayseri Mitinginde “ Filistin’de Bebekler Ölüyor. Bu Soykırıma Sessiz Kalma. Filistin’de Katliam Var” ana temasıyla binlerce insan bir araya geldi.

Kur’an-ı Kerim Tilavetinin okunmasıyla başlayan mitinge Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ak Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu başta olmak üzere milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, STK Başkanları ve binlerce vatandaş katıldı.

 


Kur’an-ı Kerim Tilavetinin okunmasıyla başlayan programda konuşan Ak Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, “Mübarek Cuma günü buradan sesleniyoruz. Allah’ın izniyle o vahşete bir son vereceğiz” dedi

Kayseri Filistin'le Dayanışma Platformu üyesi Mehmet Karakaş ise “İsrail katliamına karşı meydanlardayız” dedi
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ‘de “Ay yıldızlı Türk bayrağımız ve Filistin bayrakları ile hep beraberiz, bu zulüm dursun. Yüce Allah en büyük tuzak bozucudur.” diye konuştu.

Hem ülkemizde hemde Gazze’deki şehitler için Sela-i Şerif okundu. Ardından gıyabi cenaze namazı kılındı. Duaların ardından İsrail Katliamına tepki gösteren insanlar slogan atarak dağıldılar.

AdminAdmin

YORUMLAR