Kayseri Ekspres Haber
HV
17 MAYIS Cuma 12:48
Advert Advert

KGC GENEL KURULU YAPILDI, KÖSEDAĞ GÜVEN TAZELEDİ

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-05-2024 16:06   Güncelleme : 02-05-2024 16:09
KGC GENEL KURULU YAPILDI, KÖSEDAĞ GÜVEN TAZELEDİ

 

 

 

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Olağan Genel Kurulu, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Mevcut başkan Metin Kösedağ, yeniden seçilerek güven tazeledi.


Kayseri Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurul saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından divan heyetinin seçimiyle başladı.

Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamış, Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Halit Yağmur ve MHP Kayseri İl Başkan Yardımcısı Bekir Dursun, Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, KGC delegelerinin katıldığı genel kurulda gündem maddelerinin okundu.

Genel kurulda, faaliyet raporları ve tahmini bütçe raporları okundu.

Tahmini bütçenin geçen yılki bütçenin yüzde 20 üzerinde arttırılması oy çokluğu ile kabul edildi.

Tüzükte yapılması planlanan değişiklik maddesiylede daha önce 2 yılda bir gerçekleştirilen genel kurul ve seçimlerin 3 yılda her Mayıs ayında yapılması da oy çokluğu ile kabul gördü.

Divan Başkanı Mehmet Ali Dim, başkanlık için talepleri olanların listelerini  sunmasını talep etti. Salondan ise sadece Metin Kösedağ başkanlığındaki liste geldi. Oylamada tek liste seçildi, Güven tazeleyen Metin Kösedağ ve yönetimi toplu fotoğraf verdi. Ardından teşekkür konuşması yapan Metin Kösedağ: “ Herkese çok teşekkür ediyorum. Sağduyulu bir seçim oldu” dedi

Genel Kurulda Metin Kösedağ başkanlığından seçilen Kayseri Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu asıl üyeleri şöyle:

Ahmet Şan, Canan Bayram, Demet Öztürk, Doğan Havur, Dursun Açıkyürek, Kürşat Açıkgöz. Mehmet Yazıcı, Mustafa Duran, Mustafa Gürbüz, Olcay Düzgün, Orhan Canbulatel, Yüksel Yıkılmaz.

AdminAdmin

YORUMLAR