Kayseri Ekspres Haber
HV
03 MAYIS Cuma 09:58
Advert Advert Advert

YRP Kayseri Milletvekili Adayları Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-04-2023 12:55
YRP Kayseri Milletvekili Adayları Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

 

 

14 Mayıs 2023’te gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesinde Yeniden Refah Partisi (YRP) Kayseri Milletvekili Adayları seçim çalışmaları kapsamında her gün esnafın sorunlarını dinlemeye devam ediyorlar. Ziyaretler kapsamında milletvekili adayları, Kazancılar Çarşısı ve 27 Mayıs Caddesi’nde esnafları ziyaret ettiler.  

 

YRP Kayseri Milletvekili Adayları  Önder Narin, Ercan Aras, Ali Rizvan, Selver Boztaş, Murat Yılmaz ve Yusuf Adıyaman esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

 

Ziyaretler kapsamında, Kazancılar Çarşı’sı ve 27 Mayıs Caddesi’ndeki esnafları tek tek ziyaret eden YRP Kayseri Milletvekili adayları esnaflardan gelen talep ve istekleri dinlediler.

 

Milletvekili Adayları Önder Narin ve  Ercan Aras, ziyaretlerinde her zaman esnaf ve sanatkarın sorunlarının ve taleplerinin takipçisi olacaklarını belirterek, esnaflardan YRP’ye 14 Mayıs 2023’te gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde destek istediler.

 

Ziyaretlerinde esnaf ve sanatlara yönelik YRP’nin projelerini anlatan adaylara, girdikleri her dükkanda esnaflar yoğun ilgi gösterdi.


AdminAdmin

YORUMLAR