Kayseri Ekspres Haber
HV
03 MAYIS Cuma 19:06
Advert Advert Advert

Önder Narin: Şaka değil Gerçek, Biz kazanacağız

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-02-2024 11:21
Önder Narin: Şaka değil Gerçek, Biz kazanacağız

 

ŞAKA DEĞİL GERÇEK

31 Mart Seçimleri nedeniyle birçok siyasi partinin adayları belli olmaya başladı. Yeniden refah partisi Genel başkanı Dr.Fatih Erbakan herhangibir ittifakta yer almayacağını açıkladı.

 

Kayseri Büyükşehir ve ilçe belediyesi başkan adaylarının birçoğu kesinleşti. Kocasinan ilçesi belediye başkan adayı Önder Narin adaylığı açıklandığı andan itibaren seçim bölgesi Kocasinan başta olmak üzere Kayseri’nin her bölgesinde seçim çalışmalarına hız verdi.

 

Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Narin;

“ 1 Nisan günü diğer siyasi partilerin mevcut belediye başkanlarına şimdiden seçim sonuçları ŞAKA DEĞİL GERÇEK diye uyarmak istiyorum “ dedi

Narin açıklamasında ,bir çok siyasi sandıktan çıkan sonuca şaşıracak ama gerçekten sahada ve halkın nabzını tutanlar beklenen tablo ile karşılaşınca beklenen buydu diyecek dedi”.

 

Narin yaklaşan seçimler ile ilgili ayrıca şunları söyledi.

Bizler 2019 yılından bu yana sadece seçim zamanı değil geçim zamanı da halkımızın yanındayız ilkesi ile hep sahadaydık. Yeniden Refah Partisi insanların gönlünde ve zihninde nakış gibi işlendi,bizler partimize olan teveccühün her zaman farkındayız üzerinde nokta kadar dahi leke olmayan partimize şimdiye kadar hiçbir suçlama duymadım,bu teveccühün sonucu olarak bu yerel seçimlerde en büyük sürprizi Partimiz yapacaktır.  

 

Bu söylemleri abartılı bulanlar ve başını kuma gömenler 1 Nisan sabahı seçim sonuçlarını şaka zannedip inanmak istemeyecekler. Onlara şimdiden diyorum ki ŞAKA DEĞİL GERÇEK.  

 

Yeniden Refah partisi alternatif arayanların , çare bekleyenlerin , bu gidişata dur diyenlerin,canına tak diyenlerin,adalet arayanların,refaha kavuşmak isteyenlerin ve geleceğe umutla bakmak isteyenlerin ortak partisi olacaktır.

 

Yeniden Refah belediyeciliği şatavatlı açılış belediyeciliği değil hizmet yapan belediyecilik olacaktır. Kocasinanı 1 Nisan sabahından sonra durağan yada geri giden bir ilçe olarak değil sürekli gelişen çağdaş bir ilçe olarak göreceksiniz. Kültürden tarıma,sanayi den sanata ticaretten yapılaşmaya kadar her alanda bugüne göre değil yarına göre çalışmalar yapacağız.  

 


2/2

Doğalgaz , kanalizasyon gibi altyapı sorunları en kısa sürede çözülecek yarına dair yatırımlar yapılacaktır. Kaynak sorunu borç ve faizle değil kaynak üreterek yeterli seviyeye getirilecektir. Kısacası Kocasinan çağdaş,modern ve örnek bir ilçe olacaktır. Seçim dönemine sıkıştırdıkları , göz boyama hedefi taşıyan açılışları basiretli vatandaşımızı aldatmayacaktır.  

 

Daha öncede ifade ettiğimiz gibi “takke düştü kel göründü”.  

1 Nisan sabahı belediyelerin kapısını Refah için açacaksınız.

AdminAdmin

YORUMLAR