Kayseri Ekspres Haber
HV
03 MAYIS Cuma 19:59
Advert Advert Advert

ERVA Spor Okulları’na Bir Yenisi Daha Eklendi

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-02-2024 14:23   Güncelleme : 08-02-2024 14:25
ERVA Spor Okulları’na Bir Yenisi Daha Eklendi

 


 

    Vali Gökmen Çiçek’in öncülüğünde başlatılan Erdemlerimizle Varız (ERVA) projesi kapsamında, Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği tarafından Melikgazi ilçesi İldem Cumhuriyet Mahallesi’nde yaptırılan "KESOB ERVA Spor Kulübü" nün açılışı yapıldı. 
 
            Açılışa Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Vali Yardımcısı Ömer Tekeş, İl Jandarma Komutanı Tuğg. Hakan Dedebağı, İl Emniyet Müdürü Kâmil Karabörk, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şeyhi Odakır ve yönetimi ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.   


          Vali Gökmen Çiçek yapmış olduğu konuşmada, “Bir buçuk yıl önce Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Memduh Büyükkılıç ile beraber bir protokol imzalamıştık. O protokolde ERVA ile ilgili Büyükşehir Belediyemiz ve Valiliğimiz iş birliği içerisinde gençlerimizle ilgili yapacağımız çalışmaları ele almıştık. Bir buçuk yıl sonra o protokol, Büyükşehir Belediyemizin sözlerinin fazlasını yapmasıyla çığ gibi büyüdü ve bugün on dokuzuncu spor kulübünü açıyoruz.” dedi

 

           Büyükşehir Belediyesi ve Melikgazi Belediyesinin yapmış olduğu spor komplekslerinin ve projelerin Türkiye’ye örnek olduğunu belirten Vali Çiçek, “İlk günden itibaren projeye inanan Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’a, Melikgazi Belediye Başkanımıza ve Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Başkanı Şeyhi Odakır ile yönetimine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

          Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yaptığı konuşmada, “Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’in himayelerinde KESOB’un destekleriyle oluşturulan KESOB ERVA Spor Kulübü’nün açılışını gerçekleştiriyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için spor aktivitelerine katılmaları çok önemli. Bu manada hem şehrimizin futbol camiasına bir renk oluşturacak hem de gençlerimizi sporla buluşturacak KESOB ERVA Spor Kulübü’nün açılışı hayırlı olsun diyorum.” dedi
 
        Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şeyhi Odakır'da “Sayın Valilimiz Gökmen Çiçek beyefendinin önderliğinde Erdemlerimizle Varız projesi kapsamında şehrimizde bir dizi faaliyetler yapılıyor. Bu proje içerisinde spor kulüplerinin kurulması da yer alıyor. Sayın Valim birçok sivil toplum kuruluşunun spor kulübü kurmasında yer almasını isteyince biz de KESOB olarak elimizi, gövdemizi taşın altına koyduk ve kollarımızı sıvadık.” diye konuştu. 
  
        Konuşmaların ardından Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) tarafından yaptırılan "KESOB ERVA Spor Kulübü" nün açılışı, Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ve protokol üyeleri tarafından yapıldı. 

AdminAdmin

YORUMLAR