Kayseri Ekspres Haber
HV
02 MAYIS Perşembe 23:57
Advert Advert Advert

DEVA PARTİSİ İL BAŞKANLIĞI MEYVECİLER-SEBZECİLER VE PAZARCILAR ODASINI ZİYARET ETTİ

Deva Partisi Kayseri İl Başkanlığı Kayseri Meyveciler-Sebzeciler ve Pazarcılar odasını ziyaret etti.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-12-2022 18:37
DEVA PARTİSİ İL BAŞKANLIĞI MEYVECİLER-SEBZECİLER VE PAZARCILAR ODASINI ZİYARET ETTİ

İl Başkanı Metin Özkaya yaptığı açıklamada;

"Deva Partisi Kayseri İl Başkanlığı ve Yönetimi olarak bugün ki pazar ziyaretimizin ardından Kayseri Meyveciler -sebzeciler ve Pazarcılar odası Başkanı Sayın Osman Akbıyık'ı makamında ziyaret ettik.

Misafir perverliğinden dolayı Sayın Başkana teşekkür ederim.

İlk olarak Pazar esnafımız ve vatandaşlarımla bir araya geldik alım gücünün düştüğü ve temel gıda maddelerinde bile vatandaşların almakta zorlandığı bir süreçteyiz.

Girdi maliyetlerinin yüksek olmasından dolayı pazar esnafımız ve vatandaşlarımız yaşadığı ekonomik sıkıntıları dile getirdi.

Üzülerek izlediğimiz haber hepimizin içini dağladı Eskişehir’de iki gün önce kaldırıldığı hastanede yetersiz beslenme ve bakımsızlık tedavisi gören 6 yaşındaki bir evladımız hayatını kaybetti. İnşallah Bir daha böyle olaylarla karşılaşmayız.

Paramızın değersizleştirildi ekonominin git gide batağa sürüklendiği işsizliğin,yoksulluğun,ümitsizkiğin tek sebebi hükümetin yanlış ekonomi politikalarının bir sonucu.

Her alanda olduğu gibi Tarımın ülkemiz açısından nekadar önemli olduğunu üretim ve istihdamın olmadığı yerde kalkınmanın olmayacağını biliyoruz.

Deva Partisi olarak ekonomik sorunların çözülmesi için Ekonomi ve Kalkınma Eylem Planlarımız var biz ülkemizin sorunlarını biliyoruz ve inşallah çözeceğiz."

AdminAdmin

YORUMLAR