Kayseri Ekspres Haber
HV
05 MAYIS Pazar 23:25
Advert Advert Advert

Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adaylarına Mahallelerde Sevgi Seli

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-04-2023 18:25
Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adaylarına Mahallelerde Sevgi Seli

 

Yeniden Refah Partisi Kayseri Milletvekili Adayları Ramazan Bayramı dolayısıyla mahalle ziyaretleri gerçekleştirerek, vatandaşlar ile bayramlaştı. Ziyaretlerinde adaylardan Önder Narin, vatandaşın sevgi seli ile karşılaştı.

 

Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayları Önder Narin, Ali Rızvan, Adem Kahveci, Murat Yılmaz, Cengiz Gençtürk, Gökhan Duman,Yusuf Adıyaman beraberindeki  il ve ilçe yöneticileri ile birlikte Ramazan Bayramı dolayısıyla birçok mahalleyi ziyaret ederek, vatandaşlar ile bayramlaştı.

 

Ziyaretler kapsamında Narin ve beraberindeki adaylar Yüreğil, Karakaya,Amarat, Kermelik, Eyim, Saraycık Mahallelerini ziyaret ederek, mahalleliler ile sohbet ettiler.  

 

Gittikleri her mahallede vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan adaylar, kapı kapı dolaşarak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde vatandaşlardan destek sözü aldılar.

 

Mahalle ziyaretlerinde vatadaşın sevgi seli ile karşılaşan Milletvekili Adayı Önder Narin, Ramazan Bayramı'nı tebrik ederek, 25 Nisan 2023 Salı günü saat 19.00’da Kadir Has Kongre Merkezi’nde Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın katılımları ile düzenlenecek olan “Kayseri Buluşması”na vatandaşları davet etti.


AdminAdmin

YORUMLAR