Kayseri Ekspres Haber
HV
28 NİSAN Pazar 00:42
Advert Advert Advert

Türkmen, 'Kocasinan, sanayi sitelerinin merkezi olacak'

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-03-2024 15:57
Türkmen, 'Kocasinan, sanayi sitelerinin merkezi olacak'


DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan adayı Kadir Türkmen, 31 Mart seçimlerinde vatandaşların oyları ile iş başına geldikleri takdirde, ilçenin sanayi siteleri konusunda merkez olacağını ifade etti.
Kocasinan ilçesinin diğer ilçelere oranla esnaf ve sanatkarları barındıran bir ilçe olduğunu ifade eden DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan adayı Kadir Türkmen, esnaf ve sanatkarların daha konforlu ve rahat bir ortamda çalışmalarına öncülük edeceklerini söyledi. 
Kocasinan ilçesinin Kayseri'nin ekonomi alanında kalbi durumunda olduğuna dikkat çeken Türkmen, "Kayseri'nin gelişmiş sanayisinin temelini atan esnaf ve sanatkarlarımız Kocasinan ilçesinde bulunuyor. İlçemizde tek bir alanda değil, her bölgede kuracağımız sanayi siteleri ile Kocasinan'ın kalkınmasına, gelişmesine katkı sağlarken, esnaf ve sanatkarımızın da kalkınmasına destek vereceğiz. Ayrıca mevcutta bulunan sanayi sitelerinin daha konforlu ve kaliteli hizmet alabilmesi için çalışacağız" diye konuştu.
DEVA belediyeciliğinin Kocasinan sınırlarında her köşede hissettirileceğini belirten Kadir Türkmen, "Her alanda vatandaşa hizmet nasıl olur bunu göstereceğiz. Artık rütin hale gelen belediyecilik hizmetlerinden ziyade vatandaşın derdini çözen, sıkıntısını gideren ve konforunu arttıran, iyi ve kötü anında yanında olan bir belediyecilik anlayışını hayata geçireceğiz. Seçmenimiz bize 31 Mart tarihinde yetki verdiği takdirde dertlerine nasıl DEVA olduğumuzu gece gündüz demeden çalışarak göstereceğiz" şeklinde konuştu.

AdminAdmin

YORUMLAR