Kayseri Ekspres Haber
HV
28 NİSAN Pazar 05:46
Advert Advert Advert

SAADET PARTİSİ KOCASİNAN ADAYI BELLİ OLDU

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-02-2024 11:08
SAADET PARTİSİ KOCASİNAN ADAYI BELLİ OLDU

Saadet Partisi Kocasinan Belediye Başkanlığı için yapılan aday başvuruları ve istişare sonuçları genel merkeze bildirilmişti. Kocasinan Belediye Başkan Adayı Av. Recep Güngör oldu.

SP Kocasinan Belediye Başkan Adayı Recep Güngör, “Kocasinan yapılan hizmetlerden ziyade yapılmayan ve yapılamayan hizmetler ile gündeme gelen adeta kendi kaderine terk edilmiş bir ilçemiz. Biz bu gidişe ‘dur’ demek metal yorgunluğuna son vermek için adaylık başvurumuzu gerçekleştirdik. İyi bir ekibimiz, güçlü bir kadromuz var.  Kocasinan bir yıldız gibi parlayana kadar biz de çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz.” "Kocasinan artık stres üreten değil huzur üreten bir ilçe olacak" ifadelerini kullandı.
Recep Güngör, “En memnun olunmayan yönetimlerden bir tanesi Kocasinan idi. Kocasinan ahalisi seçimden seçime göstermelik çalışmalardan bıkmış durumda. Biz bu gidişata sonlandıracağız. Biz bu işi düzelteceğiz. Kocasinan ‘Milli Görüş Belediyeciliği’ ile 31 Mart’ta tanışacak inşallah.” açıklamasında bulundu.
Recep Güngör Kimdir?
Recep Güngör,  1990 yılında Kayseri’de doğmuş üniversite eğitimine kadar öğrenim hayatını Kayseri’de sürdürmüş ve 2012 yılında Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuştur. 2013 yılından itibaren bir süre  PTT A.Ş’de kurum avukatlığı yaptıktan sonra 2017 yılından itibaren Kayseri barosuna bağlı olarak serbest avukatlık ve arabuluculuk yapmaya başlamıştır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

AdminAdmin

YORUMLAR