Kayseri Ekspres Haber
HV
02 MAYIS Perşembe 07:29
Advert Advert Advert

MUCİT ÇETİN 'O SES' İ BULDU... DUYMAK ARTIK SORUN OLMAYACAK!

Hayat kurtaran icatları ile tanınan Balıkesirli Elektronik Mühendisi Mucit Cengiz Çetin'in "O SES" adlı icadı duymayanlar için adeta 3 ncü kulak olacak. Elektronik Mühendisi Mucit Cengiz Çetin, " O SES" adlı buluşuyla duyma proplemlerini ortadan kaldırmayı hedefledi. 'O Ses' için patent müracaatının da yapıldığını özellikle belirten Çetin 'O Ses' ile ilgili aynen şu bilgileri verdi:

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-12-2022 12:04   Güncelleme : 17-12-2022 12:17
MUCİT ÇETİN  'O SES' İ BULDU... DUYMAK ARTIK SORUN OLMAYACAK!

"Az veya çok işitme kaybı olanlar için geliştirmiş olduğum titreşim özellikli kulaklık tamamlanmıştır. Yolda giderken arkadan önden sağdan soldan Bir klakson veya kendisine seslenme olduğu zaman kulaklık titreşim özelliği ile kişiye bu sesleri titreşime dönüştürerek  haber verecektir. 
O SES adlı Cihazım solar panelli Mini kola takılabilen powerbank'tan aldığı enerji ile beslenmesini yaparak enerji problemine son vermiştir. Bu şekilde Çok rahat günlerce kullanabilir. Zaten kolun üzerinde kullanılacağı için enerji hiçbir zaman bitmeyecektir. Yapmış olduğum süper bir teknikle Kulakları duymayan kişi bu sayede sesin yüksek ve alçak olması ve sesin  frekansına göre titreşimi oluşturan bir sistem sayesinde  çevre seslerini adeta Duyar vede anlar gibi olacak. Zaman içersinde de zaten anlamaya ayırt etmeye başlayacak Böylece engelli arkadaşımızın kendisi için tehlikeli olabilecek durumlar ortadan kalkmış olacak. Hayırlı olsun."

AdminAdmin

YORUMLAR