Kayseri Ekspres Haber
HV
02 MAYIS Perşembe 02:56
Advert Advert Advert

MMO Kayseri Şube Başkanı VAROL'un Mevlid Kandili Mesajı

MMO Kayseri Şube Başkanı Süleyman VAROL, Mevlid Kandili ile ilgili aşağıdaki açıklamayı yaptı

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-09-2023 16:27
MMO Kayseri Şube Başkanı VAROL'un Mevlid Kandili  Mesajı

 

 

 

              

Cenab-ı Allah'a şükürler olsun ki Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa (SAV) 'in dünyaya teşriflerinin yıl dönümü olan Mübarek Mevlit Kandilini huzur içerisinde karşılamaktayız.

Kâinatın Efendisi Yüce Peygamberimiz (SAV); sadece bir kavme değil, tüm insanlığa son peygamber olarak gönderilmiştir. O'nun doğumu insanlık tarihin yaşanmış en önemli, en güzel olayıdır. “Peygamber efendimizin doğumu, şüphesiz insanlık tarihinin en önemli hadiselerinden biridir. Çünkü Yüce Allah, O'nu bütün alemlere rahmet olarak göndermiştir”

İslam dini temiz bir ahlak dinidir ve tüm insanlığı ebedi kurtuluşa ve hidayete davet etmektedir. “ Mevlid-i Nebi, Peygamberimizin insanlığa sunduğu değerleri anlayıp hayatımızı onun örnek ahlakıyla güzelleştireceğimiz bir tazelenme gecesi olmalıdır. Bu   davetin başlangıcı olan Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’ın dünyayı şereflendirmesinin yıl dönümü olan Mevlid Kandili’nin başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam Âlemi ve insanlığa huzur, barış ve hoşgörü getirmesini,  onun ahlakıyla ahlaklanmasına ve bütün İslam âleminin huzuruna vesile olmasını diliyor, bu gecede yapacağımız ibadet, dua ve yakarışların kabul olmasını Yüce Allah’tan niyaz eder,  Mevlit Kandilinizi en samimi duygularla kutluyorum.

AdminAdmin

YORUMLAR