Kayseri Ekspres Haber
HV
02 MAYIS Perşembe 02:15
Advert Advert Advert

Milletvekili Adayı Aras, Yazır Mahallesi’nde Vatandaşlar ile Bir Araya Geldi

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-04-2023 13:45
Milletvekili Adayı Aras, Yazır Mahallesi’nde Vatandaşlar ile Bir Araya Geldi

 

14 Mayıs 2023’de gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesi Yeniden Refah Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Ercan Aras, Yazır Mahallesi’ni ziyaret etti.

 

14 Mayıs 2023’de gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesi Yeniden Refah Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Ercan Aras, dur durak bilemeden seçim çalışmalarına devam ediyor.  

 

Yazır Mahallesi’nde ki bir kahvehanede düzenlenen toplantıya; Yeniden Refah Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Ercan Aras, Ali Rizvan, Yusuf Adıyaman, İl Başkanı Mustafa Kınış, İl Sekreteri Ferudun Öztaş, Kocasinan İlçe Başkanı Doğan Bozdoğan, Yazır Mahalle Muhtarı Havı Mehmet Kılıç, S.S. Yazır Köyü Kalkınma Kooperatifi Başkanı Yaşar Akdemir ile çok sayıda mahalleli katıldı.  

 

Düzenlenen toplantıda ilk konuşan İl Sekreteri Ferudun Öztaş, il teşkilatı olarak aralıksız mahallerde ziyaretler gerçekleştirerek, projeleri hakkında vatandaşlara bilgiler verdiklerini söyledi.  

 

Gittiği yerlerde vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Yeniden Refah Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Ercan Aras da konuşmasında vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda hiçbir menfaat gözetmeksizin bu yola çıktıklarının altını çizdi.

 

Aynı zamanda Kırmızı Et Üreticiler Birliği Başkanlığını da yürüttüğünü hatırlatan Aras, Kayseri’nin menfaatine uygun olan her işi yıllardır yapmaya çalışan birisi olduğunu söyledi.

 

Kayseri’deki tüm siyasi partilerin aday adaylarının profilinde hiçbir üreticinin yer almadığını görmesinin ardından milletvekili adayı olma kararı aldığına dikkat çeken Aras, tarım ve hayvancılığın, üreticilerin sorunlarını çözebilmek için aday olduğunu sözlerine ekledi.  

 

Konuşmasında “Tarım ve hayvancılık ile uğraşan üreticinin sahibi yok” diyen Aras, şunları kaydetti: “ Beni milletvekili seçerek, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne beni değil, köylüyü götüreceksiniz. Ben sizlerin bir telefon uzağındayım. Bizler sizlerin içinde yetiştiğimiz için her gün sizin kapınıza gelmek zorundayız. Ancak sizleri, sizlerin sorunlarını, sizden gelen istekleri bilen birisi mecliste elini kürsüye vurur ve şöyle bir sorun var der.”

 

Tarım ve hayvancılığın sorunlarına da değinen Aras, “Ülkede 4 yıl boyunca 4 milyon inek kesildi” diyerek, tarım ve hayvancılık politikalarını eleştirdi 

Konuşması mahalleliler tarafından sık sık alkışlar ile bölünen Aras,14 Mayıs 2023’te gerçekleştirilecek seçimlerin önemine de dikkat çekerek Yeniden Refah Partisi’ne vatandaşlardan destek istedi.  

 

Aras konuşmasının ardından mahalle halkının sorularını da cevapladı.

AdminAdmin

YORUMLAR