Kayseri Ekspres Haber
HV
02 MAYIS Perşembe 05:37
Advert Advert Advert

Kadir Türkmen: Kocasinan'ı canlandıracağız"

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-02-2024 12:53   Güncelleme : 10-02-2024 12:56
Kadir Türkmen: Kocasinan'ı canlandıracağız

"Kocasinan'ı canlandıracağız"
DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan adayı Kadir Türkmen, gerçekleştirecekleri projelerle ilçeyi canlandıracaklarını ifade etti.
Kocasinan ilçesinin diğer ilçelere nazaran gelişme konusunda geride kaldığını söyleyen DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan adayı Kadir Türkmen, "İlçemizde sorumluluk alanımızda sanayi sitelerimiz bulunuyor. Gerçekleştireceğimiz çalışmalarla buraları daha cazip ve konforlu bir hale getireceğiz" diye konuştu.
Besicilik alanında ilçenin bir merkez konumunda olduğunun altını çizen Türkmen, hayvancılık alanında destekleme projeleri gerçekleştireceklerini belirterek şunları söyledi:
"Besicilikle uğraşan ilçe sakinlerimize yapacağımız projelerle destekler vereceğiz. Sıkıntılarını çözmek için çalışacağız. Kadınlarımızın iş hayatına atılması, meslek sahibi olması, çağın gelişen teknolojilerine adapte olabilmeleri için gerçekleştireceğimiz projelerle ekonomiye daha çok katkı sağlamalarının önünü açacağız. 
Uzun bir süredir gelişme, hizmet, destekler ve sosyal yaşam alanları konusunda geride kalan Kocasinan ilçemizi DEVA partisi olarak bir cazibe merkezi haline getireceğiz. İlçemiz, yatırımlarla, projelerle ve etkinliklerle canlanacak ve daha yaşanılır bir hale gelecek. Hizmet alanında adaleti sağlayarak en ücra köşelere kadar konforu yayacağız" ifadesinde bulundu.

AdminAdmin

YORUMLAR