Kayseri Ekspres Haber
HV
27 NİSAN Cumartesi 13:55
Advert Advert Advert

Kadir Türkmen; Kocasinan'daki adaletsizliği bitireceğiz

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-03-2024 12:35
Kadir Türkmen; Kocasinan'daki adaletsizliği bitireceğiz

DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Kadir Türkmen;
-'Kocasinan'daki adaletsizliği bitireceğiz'
-"Rant ekonomisi değil halkın ekonomisini düşüneceğiz"


DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan adayı Kadir Türkmen, seçim çalışmalarına Yeni Sanayi, Perşembe Pazarı ve Argıncık Mahallesinde devam etti. Türkmen, burada vatandaşlarla buluşarak, "Kocasinan'da oluşan adaletsizliği bitireceğiz" dedi.
DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Kadir Türkmen, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Göz, Partisinin İl Başkanı Ufuk Taşçı, il ve ilçe teşkilat yöneticileri ile birlikte tam kadro seçim çalışmasına devam ediyor.


Türkmen, Kocasinan İlçesinde Yeni Sanayi, Sahabiye Mahallesi'de bulunan Perşembe Pazarı esnafı ve Argıncık Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Türkmen, burada vatandaşların sıkıntılarını dinledi ve çözüm önerilerini anlattı. 


Kocasinan'ın DEVA'sı olmak için yola çıktıklarını söyleyen Başkan adayı Türkmen, "Üzerinde durduğumuz en önemli konu Kocasinan'da oluşan adaletsizliği bitirmek olacak" diyerek, Kocasinan ilçesini hak ettiği ve olması gereken hizmet anlayışına kavuşturacaklarını ifade etti.


"İnsanımız sık sık hizmette yaşanan adaletsizliğini  dile getiriyor" diyen DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan adayı Kadir Türkmen, "Kırsala hizmet neredeyse hiç ulaşmadığı gibi Argıncık, Kayabaşı, Talatpaşa, Mahsemin, Yazır, Boztepe, Yenidoğan'da altyapı sorunları ile imar sorunu halen çözülmemiş. Biz kentsel dönüşümü yerinde ve hakkı ile yapacağız. Senin arazini alalım şunu verelim değil. Sen ne istersin biz ne verebiliriz diye söz başlayacağız.

Rant ekonomisini değil, halkın ekonomisini düşünerek bir yönetim sergileyeceğiz. 1 Nisan tarihinden itibaren Kocasinan'ı sorunlarına DEVA olacak yeni bir dönem bekliyor." diye konuştu.


Türkmen, ziyaretleri sonrasında şu değerlendirmelerde bulundu:
Kocasinan İlçesinin kırsalı en geniş ilçe olduğunu ve bunun avantaja dönüştürülmesi için projeler ürettiklerini kaydeden Türkmen, hizmet anlayışı olarak DEVA Belediyeciliğini getireceklerini ifade etti.

Tarımsal alanda ve Kentsel dönüşüme yeni bir soluk getireceğiz

Tarımsal alanda ve Kentsel dönüşüme yeni bir soluk getireceklerini belirten Türkmen, "İlçemiz gerçekten hizmet anlayışı bakımından sınıfta kalmış durumda. Yolları, çocuk oyun alanları, sosyal alanları diğer ilçelerden geride kalmış vaziyette. Biz bu adaletsizliğe son verirken ilçemizin kırsalını dezavantaj olmaktan çıkarıp vatandaşımızın avantajına çevireceğiz. Mahallelerimiz ve köylerimizi yaşanabilir seviyeye çıkartmak için öncelikle medeniyetin göstergesi olan yollarını daha sonra altyapılarını tamamlayacağız. Şehrin merkezinde Cumhuriyet Meydanına 5 kilometre mesafede olan mahallelerimizde bile doğalgaz problemi altyapı problemleri varken hayali projeler üretmenin kimseye faydası olmaz. Biz önce hizmet neşitliği diyoruz. Kocasinan'ın hak ettiği bu değil. Göreve geldiğimiz gün itibariyle Kocasinan'ın tarımsal alanlarında ve Kentsel Dönüşümünde yeni bir anlaşıyış DEVA Belediyeciliği olacak. Kocasinan Tarımda öne çıkacak. Kentsel Dönüşümde Yüksek katlı Binalarla Betonlaşan değil, Yeşile saygı duyan düşük katlı mimariye geçeceğiz. Vatandaşımız Komşusunu tanıyacak. Komşu Mahalleler oluşturacağız. Kimsenin birbirini tanımadığı apartmanlar değil. Komşuluk ilişkilerinin geliştiği yeni yaşam alanları inşa edeceğiz" diye konuştu.

AdminAdmin

YORUMLAR