Kayseri Ekspres Haber
HV
02 MAYIS Perşembe 15:12
Advert Advert Advert

HULUSİ AKAR GÖNÜLLÜ KURULUŞLARLA BULUŞTU

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-08-2023 16:10
HULUSİ AKAR GÖNÜLLÜ KURULUŞLARLA BULUŞTU

 

Önceki dönem Milli Savunma Bakanı Kayseri Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi  Akar Gönüllü Kuruluşlara bağlı sivil toplum kurumları ile istişare toplantısında bir araya geldi.  

100 e yakın sivil toplum kurumu temsilcisinin katıldığı istişare toplantısına, Ak Parti il Başkanı Fatih Üzüm, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar’da iştirak ettiler.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti il başkanı Fatih Üzüm katılım için Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar’a Büyükşehir Belediye Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç ve Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar ve Sivil Toplum Kurumları temsilcilerine teşekkür etti. .

Gönüllü  Kuruluşlar Başkan Ahmet Taş toplantıda yaptığı konuşmada  

-Rusya Ukrayna Savaşı, İskandinav ülkelerinde Kuran-ı Kerim’e yapılan hakaret ve saldırılar       Finlandiya ve İsveç’in NATO’ya girme çabaları ve Türkiye’nin tutumu

- Sudan, Nijer, Libya  Tunus ve diğer Afrika ülkelerinde yaşanan İç çatışmalar ve istikrarsızlıklar

-Doğu Türkistan, Hindistan ve Filistin’de Müslümanlara yönelik saldırı ve zulümler

- Irak, Yemen ve Suriye’de yaşanan çatışmalar ve Akdeniz’de yaşanan mülteci dramları

- Mayıs ayında yapılan Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile küresel ısınma ve kuraklık için alınması gereken tedbirler

- Orman yangınları, sel felaketleri, devletin tasarruf genelgesi ve buna rağmen pahalı açılışlar, Belediyelerin yaptığı konserler ve meskun mahallerde gece boyunca devam eden gürültü insan hakları ihlalleri

- Aşırı hayat pahalılığı, kira fiyatlarındaki aşırı artışlar ve mülk sahibi kiracı kavgaları, kamu yatırımlarında denetimsizlikten doğan sıkıntılar ve vatandaşın talepleri ve haklı taleplerinin dikkate alınması konuların içeren ve dikkatle dinlenen bir konuşma yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Sivil toplum Kuruluşlarının Toplumun önemli bir parçası olduğunu belirterek onların taleplerini dikkate alacaklarini söyledi.

Önceki dönem Milli Savunma Bakanı Kayseri Milletvekili ve Savunma Komisyonu başkanı Hulusi Akar toplantıda son konuşmayı yaptı. Sivil toplum kurumlarına teşekkür etti. Özellikle savunma ve güvenlik ile Ülke bütünlüğün korunması konusunda detaylı ve alkışlanan bilgiler verdi, katılımcılara teşekkür etti.

AdminAdmin

YORUMLAR