Kayseri Ekspres Haber
HV
04 MAYIS Cumartesi 19:55
Advert Advert Advert

HACILAR KAYMAKAMLIĞI NIN UÇURTMA ŞENLİĞİ ÇOŞKUYA DÖNÜŞTÜ

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-06-2023 13:45   Güncelleme : 15-06-2023 13:50
HACILAR KAYMAKAMLIĞI NIN UÇURTMA ŞENLİĞİ ÇOŞKUYA DÖNÜŞTÜ

Hacılar Kaymakamlığından Hürmetçi Sazlığın’da Uçurtma Şenliği

Kayseri Hacılar ilçesinde Hacılar Kaymakamlığı ve Hacılar Belediyesi tarafından Hürmetçi Sazlığında düzenlenen Uçurtma Şenliği’ne katılan çocuklar unutulmaz anlar yaşadı.  

 

Kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Hacılar ilçesinde vatandaşların keyifli vakit geçirmesi amacıyla düzenlenen etkinliğe katılan Hacılar Kaymakamı Burak Dertlioğlu ve Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’da gönüllerince eğlenen çocukların sevincine ortak oldu

 

Erciyes Dağı'nın eteğinde, 500'ün üzerinde yılkı atına ev sahipliği yapan turizmin merkezi Hürmetçi Sazlığı'nda bulunan yeşil alanı aileleriyle dolduran çocuklar bir yandan piknik yaptı diğer yandan etkinlik alanında düzenlenen oyun ve sahne performanslarıyla güzel bir gün geçirdi.

Etkinlik renkli görüntülere sahne olurken Hacılar Kaymakamı Burak Dertlioğlu, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’da çocukların sevincine ortak olup onlarla ok atıp uçurtma uçurdu.

Şenliğe katılan protokol üyeleri, vatandaşlar ve öğrencilere yöresel gözleme, manda yoğurdu ayranı ve sıcak lokma tatlısı ikramında bulunuldu. 

Program sonunda Kaymakam Dertlioğlu, protokol üyeleri ve şenliğe katılan vatandaşlar ellerine temizlik poşetleri alıp çevredeki çöpleri temizlediler. 

Etkinliğe katılan çocuklarla yakından ilgilenen Kaymakam Burak Dertlioğlu, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

AdminAdmin

YORUMLAR