Kayseri Ekspres Haber
HV
05 MAYIS Pazar 14:21
Advert Advert Advert

FERSY BEAUTY STUDIO İLK ŞUBESİNİ AÇTI

Fersy Beauty Studıo Güzellik Merkezi ilk şubesiyle Sivas Caddesi'nde hizmete girdi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-09-2022 17:37   Güncelleme : 18-09-2022 18:13
FERSY BEAUTY STUDIO İLK ŞUBESİNİ AÇTI

 

Fersy Beauty Studıo Güzellik Merkezi açılışı okunan dua ve kurdele kesimiyle gerçekleştirildi. Açılış sonrası açıklamalarda bulunan güzellik merkezi işletmecisi Feyza Dağhan Ersoy Kayseri'ye daha farklı daha güzel gelebilecek bir güzellik merkezi açmak istediklerini vurgulayarak, "Cihazlarımız tamamen sağlık bakanlığı onaylıdır. Ben sağlıkçıyım zaten hemşireyim 6 yıldırda bu sektör içerisindeyim. Kayseri'ye daha farklı daha güzel gelebilecek bir güzellik merkezi açmak istedik. Burada her şey olacak lazer epilasyon, cilt bakımı, çatlak bakımı, selülit bakımı, kaş alma, bıyık alma gibi yani ihtiyaç duyulan güzellik sektörüne dair herşey olacak, bölgesel incelme, sıklaşma, toparlama herşeyimiz var" dedi.

Vatandaşların kendilerini niye tercih etmeleri gerektiğini ilk seansta görerek anlayacaklarını dile getiren Ersoy şunları söyledi:

"Vatandaşlar bizi niye tercih etsinler, bir seans geldiklerinde zaten bizi neden tercih edeceklerini kendileri gözleriyle görerek anlayacaklardır. Ürünlerimiz hepsi bakanlık onaylı ürünlerdir, sağlıklı ürünlerdir, çalışanlarımızın hepsi uzman estetisyenlerdir belgesiz hiçbir eleman çalıştırmıyoruz. Bende zaten 6 senedir bu işin içinde olduğum için tecrübeliyim."

AdminAdmin

YORUMLAR