Kayseri Ekspres Haber
HV
26 NİSAN Cuma 13:47
Advert Advert Advert

Vali Çiçek Tomarza’da

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-09-2023 17:39
Vali Çiçek Tomarza’da

 

Vali Gökmen Çiçek, ilçe ziyaretleri kapsamında Tomarza İlçemizi ziyaret etti. 

 

Tomarza ilçesini ziyaretinde ilk olarak Tomarza Kaymakamlığını ziyaret eden Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’i Vali Yardımcısı Şenol Esmer, Vali Yardımcısı Ömer Tekeş, İl Jandarma Komutanı Tuğg.Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İlçe Kaymakam V. Burak Dertlioğlu, Belediye Başkanı Davut Şahin ve ilçe protokolü karşıladı. 

 

Kaymakamlık makamında ilçenin genel durumu ve yapılan yatırımlar hakkında Kaymakam Vekili Burak Dertlioğlu’ndan bilgiler alan Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, ardından Tomarza Belediyesi’ne geçerek Belediye Başkanı Davut Şahin ile görüştü. 

 

Belediye ziyareti sırasında ilçenin genel durumu, alt yapı, üst yapı çalışmaları ve belediyenin sorumluluk alanında yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler alan Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Davut Şahin ve personele gayretleri için teşekkür etti. 

 

Belediye ziyaretinin ardından Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ve beraberindeki protokol üyeleri, Tomarza Kadın Girişim ve Üretim Kooperatifini ziyaret ederek, kooperatifçe üretimi yapılan istiridye mantarı, hediyelik eşyalar ve diğer ürünler hakkında bilgiler aldı. 

 

Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ve protokol üyeleri Tomarza ilçemize gerçekleştirmiş oldukları ziyaret kapsamında Tomarza Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Salonunu da ziyaret ederek, sporcu gençlerle bir araya geldi.

 

Gençlerle birlikte voleybol oynayan Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, “Özellikle gençlerimiz sporun hangi dalı olursa olsun mutlaka sporla ilgilenmeliler.” dedi

 

Tomarzalı vatandaşlarımızla ve esnaflarla da bir araya gelen Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek, çözümü konusunda elinden gelenleri yapacağını ifade etti. 

 

Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ve protokol üyeleri Tomarza ilçemizde sırasıyla, Tomarza Kabak Çekirdeği Kavurma-Tuzlama ve Paketleme Tesisi ve Köpek Barınağını da ziyaret ederek yetkililerden bilgiler aldılar. 

 

Gerçekleştirilen ziyaretler sonrasında Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ve protokol üyeleri ilçeden ayrıldılar. 

 

 













 

 

Gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ilçeden ayrıldı. 

 

AdminAdmin

YORUMLAR