Kayseri Ekspres Haber
HV
06 MAYIS Pazartesi 04:05
Advert Advert Advert

YENİDEN REFAHTAN MAZLUMDER’E ZİYARET

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-03-2024 13:13
YENİDEN REFAHTAN MAZLUMDER’E ZİYARET

 

Yeniden Refah Partisi belediye başkan adaylarının sivil kurumlara ziyaretleri devam ediyor.

Bu kapsamda yeniden Refah Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Önder Narin ve ekibi MAZLUMDER Kayseri Şubesine çalışma ziyaretinde bulundular.

Mazlum değer Şube Başkanı Ahmet Taş Yönetim Kurulu Üyeleri ve üyeler tarafından karşılanıp misafir edilen yeniden refah ekibi ile Mazlum devreler arasında verimli bir diyalog ve bilgi alışverişi gerçekleşti

MAZLUMDER Şube Başkanı Taş, MAZLUMDER’in kuruluşundan bu yana insan hakları ve mazlumlar için yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi, ziyaret için Önder Narin ve arkadaşlarına teşekkür etti, çalışmalarında başarılar diledi.

Yeniden Refah Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Önder Narin de ev sahipliği için MAZLUMDER yönetici ve üyelerine teşekkür etti, devamında belediye başkanı seçilmesi halinde

Şehrin merkezinde otopark problemini çözeceğini,

Kaldırım ve sokakların işgal edilmesine son vereceğini,

Unlu mamüller, kuruyemiş ve diğer gıda maddelerinin toz toprak, kanserojen ortamda satışına son vereceğini,

Her mahalleye yüzme havuzu ve spor salonu, çok amaçlı kütüphane ve kültür merkezi ve diğer sosyal tesislere kavuşturacağını,

Çevre şehirlerden gelen insanlarımız için ayrı ayrı mahalleler kurarak kültürleri ile yaşamalarına imkan sunacağını,

Jeoloji uzmanlarına fay hatlarını tespit ettirerek fay hatlarının üzerinde ve yakınında yapılaşmaya asla izin vermeyeceğini söyledi.

Ziyarette farklı sorulara da cevaplar veren Önder Narin, MAZLUMDER’in ev sahipliğinden memnun olduğunu bildirerek MAZLUMDER’e çalışmalarında başarılar diledi, kendilerinin de mazlum olduklarını söyledi.

MAZLUMDER şube başkanı Taş, yeniden Refah Partisi ekibinin ziyaretinden memnun kaldıklarını bildirerek, Önder Narin ve ekibine başarılar diledi.

AdminAdmin

YORUMLAR