Kayseri Ekspres Haber
HV
26 NİSAN Cuma 06:52
Advert Advert Advert

Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayları Ziyaretlerine Devam Ediyor

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-05-2023 11:54
Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayları Ziyaretlerine Devam Ediyor

Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayları seçim çalışmaları kapsamında çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor. Adaylar bugün Doğu Sanayi’de Esnaf ziyareti ve Organize Sanayi Bölgesi’nde de fabrika ziyareti gerçekleştirdiler. 

 

Seçim çalışmalarına gece gündüz demeden devam eden Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayları Ercan Aras, Ali Rızvan, Adem Kahveci ve Yusuf Adıyaman bugün ki seçim çalışmalarına Doğu Sanayi’de başladılar. 

 

Milletvekili adaylarından Ercan Aras, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyerek,14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerde Yeniden Refah Partisi’ne destek istedi. 

 

Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Mustafa Kınış beraberindeki Milletvekili Adayları Önder Narin, Ercan Aras, Adem Kahveci, Murat Yılmaz,Gökhan Duman, Yusuf Adıyaman’ın ikinci durağı ise Kayseri Organize Sanayi Bölgesi oldu. 

 

Burada bazı fabrikaları ziyaret eden adaylar fabrika işçileri ile sohbet ettiler. 

 

Milletvekili seçilmeleri takdirde işçiyi hiçbir zaman ezdirmeyeceklerini belirten milletvekili adayı Ercan Aras, çalışanın sorunlarının her takipçisi olacaklarının sözünü verdi.

AdminAdmin

YORUMLAR