Kayseri Ekspres Haber
HV
28 NİSAN Pazar 00:39
Advert Advert Advert

TÜRKMEN: ULAŞIM SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-02-2024 14:02   Güncelleme : 16-02-2024 14:07
TÜRKMEN: ULAŞIM SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ

DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan adayı Kadir Türkmen, seçim ziyaretleri kapsamında vatandaşların en çok ulaşım konusunda dertyandıklarını söyleyerek, "Vatandaşımız bize yetki verdiği takdirde ulaşım konusunu çözüme kavuşturacağız" diye konuştu.

DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan adayı Kadir Türkmen, seçim çalışmalarına mahalle ziyaretleri ile devam ediyor. İlçenin sorunlarını ve sıkıntılarını ilk ağızdan dinleyen Türkmen, vatandaşlardan ulaşım anlamında yaşanan sıkıntılarla muhattap oldu. Türkmen, 'uyum kültürü' ile hareket ettiklerini söyleyen iktidara mensup belediyelerin hizmette eşit davranmadıklarını belirterek, "Kayseri'deki ilçeler arasında hizmet konusunda eşitsizlik var. Yaptığımız ziyaretlerde bunu bir kez daha görme fırsatı bulduk ve vatandaşlarımız da bu konuda büyük serzenişte bulundu. Otobüs seferlerinin yetersiz olduğu ve otobüslerin girmediği yerlerin olduğunu ve bu nedenle vatandaşımızın sıkıntı yaşadığını ilk ağızdan dinledik" dedi.

31 Mart seçimlerinde göreve geldikleri taktirde yeni bir hizmet anlayışı sergileyeceklerinin altını çizen DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan adayı Kadir Türkmen, "Her hizmette olduğu gibi ulaşım konusunda da yetkili belediye ve işletmelerle görüşerek, hizmet girmeyen mahallelere hizmet götüreceğiz, ulaşılmayan mahallelere ulaşaşacağız ve vatandaşlarımızın dertlerine DEVA olacağız" şeklinde konuştu.

AdminAdmin

YORUMLAR