Kayseri Ekspres Haber
HV
26 NİSAN Cuma 07:54
Advert Advert Advert

MÜSİAD YİH ÜYELİĞİ BAŞKAN FERHAT AKMERMER’E TEVDİ EDİLDİ

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-06-2023 12:31   Güncelleme : 14-06-2023 12:38
MÜSİAD YİH ÜYELİĞİ BAŞKAN FERHAT AKMERMER’E TEVDİ EDİLDİ

MÜSİAD YİH ÜYELİĞİ MÜSİAD KAYSERİ BAŞKANI FERHAT AKMERMER’E TEVDİ EDİLDİ

 MÜSİAD Yüksek İstişare Heyeti Üyeliği görevi, MÜSİAD Kayseri Başkanı Ferhat Akmermer’e tevdi edilmiştir.

Konu hakkında açıklama yapan Başkan Akmermer, “Genel Başkanımız Mahmut Asmalı ve Yüksek İstişare Heyeti Başkanımız Erol Yarar’ın tensip ve takdirleri için şükranlarımı arz ediyorum.

Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da bütün bilgi, birikim ve tecrübeyle, Türkiye Yüzyılı perspektifinde bir ve beraber olarak, milletçe kenetlenerek, güçlü ve kararlı, Ülkemiz, Şehrimiz ve Milletimiz için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz.” mesajını paylaştı.

MÜSİAD Yüksek İstişare Heyeti (YİH), Ülkesine, Bölgesine ve Milletine hizmet sunan, bilgi ve birikim sahibi kişilerin kazanımlarından yararlanılabilmesi amacıyla MÜSİAD tarafından oluşturulan bir kuruldur.

Yüksek İstişare Heyeti, MÜSİAD’ın en üst danışma ve strateji belirleme organıdır.    Belirlenen periyot ve zamanlarda toplanarak, gündemdeki konuları istişare eder.

 Kurul üyeleri, iş dünyası, siyasi, sosyal, ekonomik, diplomatik, akademik, kültürel, bilimsel alanlarda çalışmalar yapan, topluma hizmeti olmuş ve bilgi birikimine sahip olan kişilerden seçilirler.

 

MÜSİAD Kayseri

Kurumsal İlişkiler ve İletişim Komisyonu

AdminAdmin

YORUMLAR