Kayseri Ekspres Haber
HV
02 MAYIS Perşembe 22:34
Advert Advert Advert

PTT Futbol Turnuvası final maçlarıyla sona erdi

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-10-2022 17:27
PTT Futbol Turnuvası final maçlarıyla sona erdi

Kayseri PTT Başmüdürlüğünce düzenlenen 2022 yılı Halı Saha Futbol Turnuvası final maçlarıyla sona erdi. 
Kurum içerisinde birimler arasında eşleştirilen  8 takımdan oluşan 64 futbolcu ve turnuva süresince yüzlerce seyircinin katıldığı final maçında 2-2’lik skorun ardından yapılan penaltı atışları ile turnuvanın şampiyonu PİM SPOR oldu.  
Turnuvanın final maçına; Kayseri PTT Başmüdürü Yaşar Serhat ÇALIŞKAN, Başmüdür Yardımcısı Mehmet Erdal YILDIRIM, PTT Destek Hizmetleri Müdürü Ahmet ÇELİK, Posta Kargo Dağıtım Hizmetleri Müdürü Cihangir DEMİR, Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası Kayseri Şube Başkanı Mehmet TAŞ, Türk Haber Sendikası Kayseri İl Başkanı Akın BASIN, Adil Haber Sendikası Kayseri İl Başkanı Necip GÜNEŞ,  Turnuvaya katılan tüm  sporcular ve çok sayıda seyirci katıldı.
Final Maçında Bartın'ın Amasra ilçesinde yaşanan maden ocağı patlamasında yaşamını yitiren maden şehitlerimiz anısına saygı duruşuyla başlanan Turnuvada PİM Spor Takımı birinci, Adil Spor Takımı ikinci, Başmüdürlük Spor Takımı üçüncü oldu.
Turnuva sonunda düzenlenen kupa töreninde birinci olan takım kupayı Kayseri PTT Başmüdürü Yaşar Serhat ÇALIŞKAN'dan, ikinci olan takım ise Başmüdür Yardımcısı Mehmet Erdal YILDIRIM' dan aldı.  
Kayseri PTT Başmüdürü Yaşar Serhat ÇALIŞKAN "turnuvaya sponsor olan Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası Kayseri Şube Başkanı Mehmet TAŞ ile Turnuvaya katılım sağlayan tüm takımlara ve bu güzel anlara şahitlik eden tüm seyircilere teşekkür ediyor, Şampiyon olan takımı yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin

YORUMLAR