Kayseri Ekspres Haber
HV
27 NİSAN Cumartesi 07:19
Advert Advert Advert

PKK/PYD/YPG Silahlı Terör Örgütü Üyesi Şahıs Develi'de yakalandı

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-11-2022 11:35
PKK/PYD/YPG Silahlı Terör Örgütü Üyesi Şahıs Develi'de yakalandı

Kayseri İl Jandarma Komutanlığınca, Ülkemizde faaliyet gösteren terör örgütü üyelerinin tespiti maksadıyla yapılan istihbari çalışmalar ve detaylı araştırmalar neticesinde; Suriye Ülkesinde bulunduğu dönem içerisinde:

 

            - PKK/PYD/YPG Silahlı Terör Örgütü bünyesinde silahlı faaliyet yürüttüğü ve yurda yasadışı giriş yaptığı tespit edilen, Suriye uyruklu (1) şüphelinin yakalanması ve delillerin ele geçirilmesine yönelik 23.11.2022 tarihinde, Kayseri ili Develi ilçesinde bulunan (1) adreste icra edilen operasyon ile yapılan arama neticesinde (1) şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış, Şüpheliye ait birçok dijital materyal ele geçirilmiştir.

            -- Şüpheli; adli işlemlerinin tamamlanmasına müteakip 24.11.2022 tarihinde tutuklama istemi ile sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklanarak Bünyan Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

 

2.         Kayseri İl Jandarma Komutanlığınca, bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik Terörle Mücadele kapsamında yürütülen operasyonlara azim ve kararlılıkla devam edilecektir.

AdminAdmin

YORUMLAR