Kayseri Ekspres Haber
HV
03 MAYIS Cuma 13:07
Advert Advert Advert

ÖZSOY SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-05-2023 09:56   Güncelleme : 04-05-2023 09:58
ÖZSOY SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Burhan Bahadır Özsoy, Tomarza İlçesi’ni ziyaret etti. Halk Pazarında vatandaşla buluşan Özsoy, yaşanan balık ölümleri ile ilgili de suç duyurusunda bulundu.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili adayı Burhan Bahadır Özsoy seçim çalışmalarını sürdürüyor. Tomarza İlçesi’ne giden Özsoy burada CHP İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Burada hem partililer hem de vatandaş ile bir araya gelen Özsoy, yapacakları projeleri anlattı. Milletvekili Adayı Özsoy, Millet İttifakı’nın ortak paydaşları doğrultusunda hareket ediyoruz. Kayseri’nin bütün İlçeleri bizim. Her noktaya en ücraya dahi hizmet götüreceğiz. El birliği ile yıkılan düzeni tekrar inşa edeceğiz” dedi.

CHP İlçe Başkanlığı’ndan halk pazarına geçerek burada vatandaşla bir araya gelen Özsoy, “Halkımız ekmek kavgasında. Pazara ateş düşmüş. İnsanlar evlerine bırakın lüks bir yaşam getirmeyi 2 parça yiyecek alamıyor. Az kaldı dayanın 14 Mayıs’da bahar gelecek, güneş ülkenin üzerine hiç olmadığı kadar parlak bir şekilde doğacak. 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde 5 Genel başkan ve 2 Büyükşehir Belediye Başkanının Cumhurbaşkanı yardımcısı olacağı sistem Türkiye’ye adalet huzur ve refah getirecek” dedi.

Geçtiğimiz günler kimyasal atıklar nedeniyle balık ölümlerinin yaşandığı ve bölgenin can damarı anlamına gelen zamantı ırmağında da kirliliğe sebep olanlar hakkında suç duyurusunda bulunan Bahadır Özsoy, “Zamantı bölgenin can damarı. Hem sulama hem de hayvancılık açısından vazgeçilemez bir anlam taşıyor zamantı ırmağı. Ne yazık ki biz ırmağımızı da kirletmeyi başardık. İnsanlar tarlalarını sulayamaz, hayvanlarına su dahi içiremez oldu. Bunlar yaşanırken, yetkililer ne yaptı? Tabii ki hiçbir şey, her zaman olduğu gibi hiçbir şey. Bir numune bile alınmadı. Biz bunların önlerine çıkıyoruz, tekerleklerine çomak sokuyoruz. Her Damal su bizim, toprak bizim biz bu memleketin gerçek sahipleriyiz ve ona göre yöneteceğiz. Kastı olanlar veya ihmali olanlar en ağır bir şekilde cezalandırılacak” dedi.

 

AdminAdmin

YORUMLAR