Kayseri Ekspres Haber
HV
05 MAYIS Pazar 08:49
Advert Advert Advert

ÖZDEMİR: ÖZVATAN BİZİM ÇOK DEĞERLİ BİR İLÇEMİZ

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-08-2023 18:13
ÖZDEMİR: ÖZVATAN BİZİM ÇOK DEĞERLİ BİR İLÇEMİZ


Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Özvatan Geleneksel 7. Kültür, Turizm ve Bal Festivali’ne katıldı. Özvatan’ın değerli bir ilçe olduğunu ifade eden Milletvekili İsmail Özdemir, düzenlenen festivalin istikrarlı ve her yıl daha da güzel olmasının ayrı öneme sahip olduğunu belirterek, “Özvatan kendi adını bu festival vasıtası ile duyururken, aynı zaman da Özvatan’ın değerleri olan pek çok ürünlerini de bu festival kapsamın da tanıtıyor olması Kayseri turizmine de Özvatan turizmin de çok büyük değerler sağlıyor” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, meclisin tatile girmesi ile ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Pınarbaşı ve Sarız ilçelerinde programlara katılan Özdemir, Özvatan ilçesinde de Geleneksel 7. Kültür, Turizm ve Bal Festivali’ne katıldı. Yapılan festivallerin il ve ilçe tanıtımına katkı sağladığını belirten MHP’li Özdemir, “Özvatan bizim açımızdan çok değerli bir ilçemiz, eski ismi ile Çukur yeni ismi ile Özvatan ama bizim her zaman yüreğimizde bağrımızda apayrı eşsiz bir yere sahip güzide bir ilçemiz. Bu ilçemizde de her sene düzenlenen şenlikler kapsamında sadece Özvatanlı hemşerilerimizle değil aynı zamanda Kayserili hemşerilerimizle ve hatta yurt dışında yaşayan Özvatanlı hemşerilerimizle de bir araya gelme fırsatı buluyoruz. Türkiye çapında diğer festivaller ile mukayese edildiğine istikrar anlamında da kalite anlamında da her geçen gün kucakladığı kesim anlamında da Özvatan’da ki festivaller çok büyük bir öneme sahip. Dolayısıyla Özvatan kendi adını bu festival vasıtası ile duyururken, aynı zaman da Özvatan’ın değerleri olan pek çok ürünlerini de bu festival kapsamın da tanıtıyor olması Kayseri turizmine de Özvatan turizmin de çok büyük değerler sağlıyor. Bizler de bu festivalin düzenlenmesinden son derece mutluyuz. Elimizden geldiğince her yıl bu festivale katılmaya, hemşerilerimizle bir araya gelmeye onlarla kucaklaşmaya da gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda da bu yıl 5-6 Ağustos tarihlerinde yine bu festivalimiz düzenleniyor. Ben Özvatan Belediye Başkanımız Halit Demir beyefendiye böylesi bir festivali Kayseri’nin tanıtımı noktasında önemli bir yere sahip festivali şehrimize kazandırdığı için aynı zamanda çalışmaları için teşekkür ediyorum” dedi.
“VATANDAŞIN BEKLENTİLERİNİ TBMM’DE İFADE EDİYORUZ”
Vatandaşın gündemini meclise taşıyan MHP’li Özdemir, bundan sonraki süreçte de birçok konuda talepleri ve beklentileri meclis gündemine taşımaya devam edeceğini belirterek, “Biz buradan önce iki ilçemizde daha programlara katıldık Pınarbaşı ve Sarız ilçelerimizde. İki ilçemizde de doğal hayatın desteklenmesi yaban hayatın sürdürülebilir kılınması ile alakalı düzenlenen resmi çalışmalara katkıda bulunmak ve bir farkındalık yaratmak üzere oraya katıldık. Çünkü insanoğlu tabiatta iç içe yaşayan bir varlık dolayısıyla yaban hayatının korunması orada ki canlı varlıkların nesillerin devamı ve sürekliliğinin kılınması büyük önem arz ediyor. Bugün mesela nesli tükenmesi tehlike altında olan bir akbabayı da tabiatta buluşturmuş olduk. Dolayısıyla çevre duyarlılığı çevre hassasiyetinde de böylelikle dikkat çekmeye çalıştık. Yine her iki ilçemizde de bazı zararlı böceklerle mücadelede çok önemli katkıları bulunan keklik salımını programına da katıldık. Aynı zamanda da iki ilçemizde yine Milliyetçi Hareket Partili Belediyelerimizin çalışmalarını ve vatandaşlarımızın bu manada ki çalışmalarımızla alakalı bakış açılarını gözlemleme imkanımız oldu. Memnuniyetlerini ifade ettiler. Hemşerilerimizin memnuniyetlerini görmek bizi de memnun etti. 14 Mayıs’ta ki seçimlerden bugüne kadar geçen zaman içerisinde şehrimizin pek çok meselesini pek çok gündemini elimizden geldiğince Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdık. Ulaşımdan tutun sağlığa, turizmden alın enerjiye oradan eğitime, kültüre varıncaya kadar Kayseri’nin ihtiyacı olan ne varsa hangi yatırım varsa hangi konu varsa hemşerilerimizi bizlerden beklentisi ne varsa biz bunların tamamını TBMM' de ifade etmeye gündeme getiremeye devam ettik. Bundan sonra da inşallah devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

AdminAdmin

YORUMLAR