Kayseri Ekspres Haber
HV
26 NİSAN Cuma 08:40
Advert Advert Advert

SARIKAYA: GÜÇLÜ BASIN GÜÇLÜ ŞEHİRLER OLUŞTURUR

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-01-2024 13:46
SARIKAYA: GÜÇLÜ BASIN GÜÇLÜ ŞEHİRLER OLUŞTURUR

Başkan Sarıkaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada özgür basının toplumun ortak değeri olduğunu söyledi

“GÜÇLÜ BASIN ŞEHİRLERİ DE GÜÇLENDİRİR”

Kayseri Mobilyacılar Odası, Erciyes KSS Yapı Kooperatifi ve KUMSMALL AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarıkaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir açıklama yaptı. Görsel, yazılı ve işitsel mecralarda görev yapan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Ercan Sarıkaya, basının, içinde yaşadığı toplumları güçlendirme gibi önemli bir rolü bulunduğunu belirtti. 

Kayseri Mobilyacılar Odası, Erciyes KSS Yapı Kooperatifi ve KUMSMALL AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarıkaya, basının toplumları ileriye taşıyan unsurlardan birisi olduğunu söyledi. Basının toplum dinamiklerini hareketlendirme fonksiyonu üzerinde duran Başkan Sarıkaya, “Toplumlarda gelişmeyi sağlayacak tüm unsurların bir çarkın dişlisi misali birlik beraberlik içerisinde çalışması şehirler ve ülkelerin gelişmesinde en önemli etkendir. Bu anlamda basın hem çarkın önemli bir dişlisidir, hem de bu dişlide yer alan toplum dinamiklerini harekete geçirme fonksiyonunu üstlenmektedir. Özgür ve güçlü basın kuruluşları gelişmenin de önemli bir parçasıdır. Bu anlamda gazetecilerimizin ve görev yaptıkları yazılı, görsel ve işitsel tüm basın kuruluşlarının toplumların ortak değeri olduğunu düşünüyorum. Bu değerin görevini en iyi şekilde icra etmesi her ferdin lehine olacaktır” dedi.

Basın mensuplarının fedakarca görev yaptığını da vurgulayan Başkan Ercan Sarıkaya, Kayseri basını başta olmak üzere toplumun müşterek sesi olmak için gayret gösteren tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik etti.    

AdminAdmin

YORUMLAR