Kayseri Ekspres Haber
HV
26 NİSAN Cuma 03:03
Advert Advert Advert

Mucit Çetin: Işınlanma ve Virüslere Dikkat!

Elektrik, Elektronik Mühendisi MUCİT CENGİZ Çetin, Işınlanma ve Virüslerdeki Tehlikelere şu açıklama ile dikkat çekti:

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-08-2022 20:03   Güncelleme : 14-08-2022 20:14
Mucit Çetin: Işınlanma ve Virüslere Dikkat!

 

VİRUSLER KULLANILARAK YAPILAN IŞINLANMA DENEYİNDE KANIMCA VİRUSÜN 70 KAT BİRDEN BULAŞICILIĞINI ARTIRMASININ NEDENİ  IŞINLANMA DENEYİNDE VERİCİ OLARAK 3D  SEPERATÖRLERİNİN  İÇİNDE İKİNCİL BİR VARLIK OLMASI İHTİMALİNİ AKLIMA GETİRİYOR. VİRUS SEVİYESİNDE VEYA FARKLI BOYUTTA DA OLABİLİR İKİ DEĞİŞİK VARLIĞIN BULUNMASI İLE DENEYİN BAŞLAMASIYLA BERABER  IŞIN SEVİYESİNE İNDİRGENME ESNASINDA HER İKİ VARLIĞIN GEN SEVİYESİNDE BİRBİRİNE KARIŞMASI SONUCU GENETİK BİR SALDIRGAN , ÇOĞALMA VE  ENERJİSİ YÜKSEK ÖZELLİKLİ İKİNCİL BİR VİRUS OLUŞMASINA YOL AÇMIŞTIR. BU DURUM ÖYLE SANIYORUM Kİ ÖNÜMÜZDEKİ  2 VEYA 3 AY İÇİNDE %70 SALDIRGAN OLARAK ORTAYA ÇIKAN YENİ MUTASYONLU VİRUSÜNDE ÜSTÜNDE SALDIRGAN ÖZELLİKLİ DAHA AGRESİF  BİR VİRUSLE KARŞILAŞABİLİRİZ. TEHLİKE ÇOK ÇOK BÜYÜDÜ.

IŞINLANMA DENEYİNDE İKİ HATA YAPILDIĞI GÖRÜLÜYOR ;
1- VERİCİ OLARAK KULLANILAN 3D SEPERATÖRÜNÜN İÇİNDE İKİNCİL BİR VARLIĞIN BULUNMUŞ OLMASI Kİ IŞINLANMA ESNASINDA HER İKİ VARLIĞINDA GENETİK YAPILARI BİRBİRİNE GİRDİ. BÖYLECE KARŞI TARAFTA ALICI SEPERATÖR ÜNİTESİNDE MOLEKÜLER YAPILARI BİRBİRİNE KARIŞARAK  ÜÇÜNCÜL, ÇOK DAHA TEHLİKELİ  BİR VARLIK ORTAYA ÇIKTI
2- ALICI OLARAK KULLANILAN 3D SEPARATÖR  ÜNİTESİNİN  KOORDİNATLARI UYDU GPS SİSTEMLERİNDE ÇIKAN ARIZA NEDENİYLE TUTTURULAMADI. (BU DURUMA O ANKİ GÜNEŞTE OLUŞAN BÜYÜK ÇAPTA PATLAMALAR NEDEN OLMUŞ OLABİLİR)

Bu Savın Doğru Olduğunu Düşünüyorum..Çünki, 
İlk Aşama Virusle denenmek istendi..Akabinde hücre ve bütünsel bir canlı ışınlanacaktı..Işınlanma Deneyini, sadece çin değil, hindistan başta olmak üzerejaponya ve birçok konuda gelişmiş bir kaç ülke çalışmaktadır..Bu İddiayı , görüşü insanların %90ı idrak edemezler..İlim, Fizik, Teknoloji bambaşka bir bilimdir..Tarihte de çok ünlü bilim insanlarının görüşüne toplumun çoğu karşı çıkmıştır..Zaman içinde kavranacak çokşey..
İnanıyorum ki,
O günlere ramak kaldı..
İlmi veren Alemlerin Rabb'ine Hamdolsun..Teşekkürler bizlere bambaşka bir açılım ve farkındalık oluşturduğun için..

ÇİN DEVLETİNİN YAPTIĞI IŞINLAMA DENEYİNİN CORANAYLA SONUÇLANMASI BİR ÜTOPYA DEĞİLDİR. 1986 YAPIMI BİLİM KURGU FİLMİNDE BU KONU İŞLENMİŞTİR. GOOGLE' DA "SİNEK FİLMİ" YAZIP ARATIRSANIZ KONUYA DAHA ÇOK VAKIF OLURSUNUZ.

Sinek Film

Seth Brundle, karizmatik bir karakteri olan, hafif çılgın bir bilim adamıdır. Kadın gazeteci Veronica Quaife, maddenin teleportasyonu yani ışınlanma üzerinde çalışan bu genç dahiyi haber konusu yapmıştır. Genç kadın Brundle'ın ilk defa bir canlıyı ışınlamayı başardığı zafer anına şahit olur. Ancak ışınlanma modülüne Brundle ile birlikte girmiş olan küçücük bir sinek, herkesin gözünden kaçmıştır.Genç bilim adamı ve güzel gazeteci arasında gelişen duygusal yakınlaşma, kısa süre içinde Brundle'da gelişen ruhsal ve fiziksel farklılıklar tarafından gölgelenecektir. Brundle'ın moleküler yapısının bir sineğinkiyle birbirine karışmış olduğu anlaşıldığında, iki sevgilinin gözleri önünde gerçekleşen acı verici trasformasyon süreci, zamana karşı bir yarışa dönüşür.
SONUÇ : IŞINLANMA TEKNİĞİNİN BULUNMASINA DÜNYANIN BAŞINA BU BELANIN AÇILMASINA SEBEP OLDUĞU İÇİN SEVİNEMİYORUM

AdminAdmin

YORUMLAR