Kayseri Ekspres Haber
HV
27 NİSAN Cumartesi 18:57
Advert Advert Advert

MHP MELİKGAZİ’DE YENİDEN ENES ERTUĞRUL KALIN DÖNEMİ

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-08-2023 16:13
MHP MELİKGAZİ’DE YENİDEN ENES ERTUĞRUL KALIN DÖNEMİ


Milliyetçi Hareket Partisi, Kayseri’de ilçe kongrelerine Melikgazi ilçesi ile başladı. MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, kongrenin birlik ve beraberlik içerisinde geçtiği vurgusunu yaparken kongrede mevcut Başkan Enes Ertuğrul Kalın, yeniden MHP Melikgazi İlçe Başkanı oldu. 
Milliyetçi Hareket Patisi’nde ilçe kongreleri başladı. Melikgazi ilçesinde tek liste ile aday gösterilen mevcut Başkan Enes Ertuğrul Kalın, yeniden ilçe başkanı seçildi. Erciyes Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kongreye MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, MHP KAÇEP’den Sorumlu İl Başkanı Gülsüm Gökçe ve delegeler katıldı. Yerel seçim çalışmalarına Kayseri’de hızlı bir şekilde başlanacağını belirten MHP İl Başkanı Seyit Demirezen; “Sizlerle 26 Ağustos tarihinde, Malazgirt meydan savaşı ve büyük taarruzun yıl dönümünde bir arada olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Başta ulu önder Atatürk olmak üzere, bu vatan için kanlarını döken aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. 'Lider-Teşkilat-Doktrin' düsturundan ayrılmadan, toy havasında gerçekleşen kongremizde bir kez daha birlik ve beraberliğimizi tescil etmiş oluyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Sizler bugüne dek Melikgazi'de 3 Hilal'e sahip çıktınız, leke sürdürmediniz. Bundan sonra da aynı iman ve bilinçle hep beraber başarılı olacağımıza inancım tamdır. Tüm samimiyetimle söylüyorum ki asla yılanlardan, dönenlerden olmayacağız. Bir olacağız, beraber olacağız. İmanımızın ve inanmışlığımızın gücüyle hep beraber partimiz ve Melikgazi’miz için çalışacağız. Gerçekleştireceğimiz kongremizin ardından, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin tayin ettiği yönde "2024'e Doğru, Diyar Diyar Anadolu" temasıyla çalışmalarımıza süratle başlayacağız. Daha güçlü ve daha aktif kadrolarımızla 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere büyük bir azimle hazırlanacağız” dedi. 
“HEDEFİMİZE DOĞRU EMİN ADIMLARLA İLERLEMELİYİZ”
MHP Melikgazi’de tek liste ile çıkan Başkan Enes Ertuğrul Kalın, birlik ve beraberlik mesajı verdiği konuşmasında hedefe emin adımlarla yürünmesi gerektiğini vurgulayarak; “Milliyetçi Hareket Partisi ağustos ayı itibariyle ilçe kongrelerine başlamış bulunmaktadır. Ne güzel bir tevafuktur ki Türk milletinin Anadolu’yu vatan tutmaya başladığı Malazgirt Zaferi ile Anadolu’nun ebediyen Türk yurdu olduğunun tescili olan Büyük Taarruzun yıldönümü 26 Ağustos tarihi aynı zamanda ilçe kongremizin de tarihi olmuştur. Kutlu olsun! Kongremiz Melikgazi’mize, Kayserimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Milliyetçi ülkücü hareketin bugünlere gelmesinde emeği olan başta Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey ve yol arkadaşları olmak üzere, aziz dava şehitlerimizi, ebediyete intikal eden büyüklerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Bıraktıkları şerefli mücadele bayrağını leke sürdürmeden taşımak için gayret göstereceğime sizlerin huzurunda söz veriyorum. Milliyetçi ülkücü hareket Türkiye’nin göz bebeği, Türk milletinin varlık teminatıdır. Darbelerle, dış operasyonlarla hizaya çekilmek istenen Türkiye, Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli'nin "önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben" vecizesinde anlam bulan milli politikaları sayesinde içine düştüğü girdaptan çıkmıştır. Türkiye Yüzyılının inşa edilmesinde Partimizin ve liderimizin ilkeli tutumunun büyük payı vardır. Cumhur İttifakı bu milli duruşun bir meyvesidir. Bu yüzdendir ki Partimizin başarısı ülkemizin yarınlarını teminat altına alan bir güvencedir. Her birimiz bu tarihi misyonun gerçekleşmesi noktasında tavır ortaya koymakla mükellefiz. Her ülkücü liderinin izinde, teşkilat terbiyesi ve disiplinine uygun olarak, hedefine giden bir ok gibi düzgün ve kararlı olmalıdır. Tefrikaya düşmeden, ülküdaşlık hukukumuza gölge düşürmeden, birbirimize inanıp, güvenerek çalışmalıyız. Her gönüle girmeli, her yüreğe dokunmalı, bize uzatılan her eli sıkmalıyız. Hainlere, bozgunculara, fitnecilere fırsat vermeden, birlik ve beraberliğimizi her şeyin üzerinde tutarak hedefimize doğru emin adımlarla ilerlemeliyiz. Ülkücüler ucuz hesapların, günübirlik planların, küçük menfaatlerin adamı değildir; bizler tarihin ve coğrafyanın sırtımıza yüklediği ağır sorumluluğun farkında olan, gözleri önümüzdeki yüzyıllara bakan, ayakları da daima yere basan büyük bir ufkun, sana şerefle hakikatle dolu bir imanın temsilcileriyiz” dedi. 
“BUGÜNDEN İTİBAREN DURMADAN YORULMADAN ÇALIŞMAYA BAŞLAMALIYIZ”
Türkiye’yi lider ülke yapmak adına çalışmalarını gayretle sürdüreceklerini belirten Başkan Kalın; “Milletimizin duası arkamızdadır, şehitlerimizin ruhaniyeti bizimledir, Kaşgar’da, Karabağ’da Türkmeneli’ndeki mazlumların yürekleri bizimle atmaktadır.  Bu tarihi yükü sırtlayacak akıl da kadro da iman da bizlerde fazlasıyla mevcuttur. Türkiye’yi bölgesinde lider ülke yapmak ve yarınların süper gücü haline getirmek için bugünden itibaren durmadan yorulmadan çalışmaya başlamalıyız. Partimizin kapısı tüm ülküdaşlarımıza açıktır, derdiniz derdimiz, sevinciniz sevincimizdir.  Hep birlikte Partimizin bayrağını Melikgazi’de daha yukarılara çekeceğiz. Çıktığımız bu mübarek yolda Cenabı Hak bizleri mahcup etmesin. Yüzümüzü ağartacak işler yapabilmeyi, gönüllere sevgi tohumları atabilmeyi nasip eylesin. Ayaklarımızı hak ve hakikat üzre bastırsın, doğru yoldan şaşırtmasın, eğri yola yöneltmesin. Alnımızı, bahtımızı, yolumuzu açık eylesin. Kadir Mevla’m daima mertlerle yürütsün, namerde asla muhtaç etmesin. Sözümüzü apaçık, kılıcımızı keskin, sonumuzu hayır, çabamızı daim, akıbetimizi muzaffer eylesin.  Bu duygu ve düşüncelerle salonumuza şeref veren, coşkumuza ortak olan, salonu adeta bir toya çeviren ülküdaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

AdminAdmin

YORUMLAR