Kayseri Ekspres Haber
HV
28 NİSAN Pazar 06:48
Advert Advert Advert

MHP İL BAŞKANI DEMİREZEN GÜVEN TAZELEDİ.. Özdemir net konuştu! MHP'de Hedef 2024...

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-09-2023 17:39   Güncelleme : 17-09-2023 17:41
MHP İL BAŞKANI DEMİREZEN GÜVEN TAZELEDİ.. Özdemir net konuştu!  MHP'de Hedef 2024...


Türk ve Türkiye Yüzyılı teması ile Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Teşkilatı’nın 14. Olağan Kongresi, Kadir Has Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Gerçekleştirelen kongrede MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, "Hedeflerimizden ilki mayıs seçiminde Cumhur İttifakı'nın kazanmış olduğu merkezi idarenin yerel iktidarda desteklenmesidir. Türkiye'nin etrafında yaşananlar dikkate alındığında bu istikrar kavramının ne olduğu gayet açık ve net karşımızda bulunuyor" dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 14'üncü Olağan İl Kongresi'nde konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, ”Önümüzde yeni bir hedef daha vardır. Bu hedef 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimidir. Bu seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi iki temel hedef ile çalışmalarını sürdürmektedir. Hedeflerimizden ilki mayıs seçiminde Cumhur İttifakı'nın kazanmış olduğu merkezi idarenin yerel iktidarda desteklenmesidir. Türkiye'nin etrafında yaşananlar dikkate alındığında bu istikrar kavramının ne olduğu gayet açık ve net karşımızda bulunuyor. İkinci hedefimiz ise bügün diğer ittifak ve siyasi partiler tarafından temsil edilen 11 ilinde Cumhur İttifakı tarafından kazanılmasıdır. Kısacası bütün büyükşehirlerin tamamında Milliyetçi Hareket Partisi başarılı olmayı hedeflemektedir. 6 Şubat 2023 tarihinde 11 ilimizi etkileyen deprem felaketide göz önünde bulundurulduğunda bu illerimizin yeniden ayağa kaldırılması ve Cumhur İttifakı'nın başarılı olması hedeflerimiz arasındadır. Bununla beraber Milliyetçi Hareket Partisi var olan başarısını üst düzeye çıkaracaktır" şeklinde konuştu. 

"KÖTÜLÜĞÜMÜZÜ İSTEYENLER KAYBETMİŞTİR"
Geçtiğimiz dönem genel seçimlerden bahseden Vekil Özdemir, " Türkiye açısından 21. yüzyıla girişimizde ki en önemli kavşak noktalarından birsi olan 14 Mayıs'ta gerçekleştirilen genel seçimler sonrasında Milliyetçi Hareket Partisi arzu ettiği başarıya ulaşmıştır. Cumhur İttifakı ile birlikte Türkiye, Türk millletinin iredasiyle istikrarını korumayı bilmiştir. Böylesi bir dönemde kötülüğümüzü isteyenler kaybetmiştir. Aynı zamanda Türkiye'nin diz çökeceğini umanlar perişan olmuştur. Türkiye'yi rotasından saptırabileceği düşüncesiyle içerden devşirdikleri bazı isimleri kullanmaya çalışarak faaliyete geçenler büugün rotasızlığın dibine saplanmıştır. Bu haliyle bakıldığında Türkiye istikrarını korumak suretiyle bu yüz yılı, Türkiye 100 yılı yapma hedefinden sapmadan kararlılıkla yoluna devam etmektedir. Bu kararlılık serüveninin en önemli dayanağı Sayın Genel Başkan Devlet Bahçeli Bey'in izinde olan ülkücü neferleridir" diye konuştu. 
"YENİ BİR HÜKÜMET SİSTEMİ İLE TÜRKİYE'YE NEFES ALDIRDIK" 
Değişen hükümet sistemei ile birlikte Türkiye'nin rahat bir nefes aldığının altını çizen Vekil Özdemir, "54 yıllık siyasi mazimizde hiçbir siyasi partinin muhatap olmadığı olaylarla biz muhatap olduk. Bunların geçemediği imtihanlardan biz geçtik. Yüzleşmekten çekindikleri durumlarda Türkiye için millet için ne yüzleşmekten ne de mücadeleden geri durmadık. Ay yıldızlı al bayrağı hiçibir zaman yere düşürmedik. Üstün gayretler ve fadakarlıklarla herkes işin kolayına kaçarken Milliyetçi Hareket her zaman Allah rızası için yapması gereken vazifesini yapmaktan geri durmadı. 21. yüzyıla bu şartlarda girerken Cumhuriyetimizi kuran iradenin kendisi olan Türk milliyetçiliği yine Sayın Genel Başkan Devlet Bahçeli Bey'in izinde tarihi sorumluluklar üstlendi. Yeni bir hükümet sistemi ile Türkiye'ye nefes aldırdık hem de Türkiye'nin siyasi istikrarıyla beraber, milli birlik ve bütünlüğünün korunması konusunda da gayretlerimiz oldu. Mühim olan bundan sonra ki süreçtede kutlu hedefimize Türkiye'yi götürebilmektir. Ok yayından çıkmıştır. Birileri farklı senaryo ve başkentlerde dünyada huzuru bozacak hesaplar güderken milliyetçi hareketin emek verdiği Cumhurbaşkanı hükümet sistemi sayesinde, Cumhur İttifakı ile beraber Türkiye bütün engelleri aşarak yoluna devam etmektedir" ifadelerini kullandı. 
"MERKEZİ İDARİNİN YEREL İKTİDARDA DESTEKLENMESİDİR"
Önümüzde yeni bir hedef daha vardır. Bu hedef 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimidir. Bu seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi iki temel hedef ile çalışmalarını sürdürmektedir. Hedeflerimizden ilki mayıs seçiminde Cumhur İttifakı'nın kazanmış olduğu merkezi idarinin yerel iktidarda desteklenmesidir. Türkiye'nin etrafında yaşananlar dikkate alındığında bu istikrar kavramının ne olduğu gayet açık ve net karşımızda bulunuyor. İkinci hedefimiz ise bügün diğer ittifak ve siyasi partiler tarafından temsil edilen 11 ilinde Cumhur İttifakı tarafından kazanılmasıdır. Kısacası bütün büyük şehirlerin tamamında Milliyetçi Hareket Partisi başarılı olmayı hedeflemektedir. 6 Şubat 2023 tarihinde 11 ilimizi etkileyen deprem felaketide göz önünde bulundurulduğunda bu illerimizin yeniden ayağa kaldırılması ve Cumhur İttifakı'nın başarılı olması hedefelrimiz arasındadır. Bununla beraber Milliyetçi Hareket Partisi var olan başarısını üst düzeye çıkaracaktır" dedi. 
"KERKÜK TÜRK'TÜR TÜRK KALACAKTIR"
Kerkük Türk'tür Türk kalacaktır' diyen Özdemir; “Irak'ta sonbahar ve kış aylarında gerçekleştirilmesi planlanan yerel seçimler öncesinde 2 aşamalı plan devreye sokulmaya çalışılmıştır. Bu 2 aşamalı plandan ilki Kerkük'e 2017 yılındaki sözde referandum sonrasında buradan kovulan peşmergenin geri sokulması çabasıdır. Bir diğeri ise PKK terör örgütünün Kerkük'e yerleştirilme hamlesidir. İşte bu hamleye karşı da Kerkük'te bulunan Türkmen kardeşlerimiz baş kaldırmış ve onurlu bir mücadeleyle, onurlu bir gayretle bu zilleti kabul etmeyeceklerini söylemiştir. Bu durumda hiç şüphesiz ki Türkiye'nin beka meselesini ilgilendiren, milli güvenliği doğrudan ilgilendiren konular arasına girmiştir. Yıllardan bu yana söylediğimiz gibi ‘Kerkük Türk'tür, Türk kalacaktır” şeklinde konuştu. 
Öte yandan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'dan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den gelen mektubu okudu. Kongrede toplu fotoğraf çekiminin ardından oy kullanımına geçildi. Kongreye mevcut il başkanı Seyit Demirezen tek aday olarak girdi.
602 delegenin 506'sı oy kullanırken Seyit Demirezen ve yönetimi 506 oyla yeniden seçildi.

AdminAdmin

YORUMLAR