Kayseri Ekspres Haber
HV
26 NİSAN Cuma 12:22
Advert Advert Advert

Vali Çiçek, İçinde Eğitimcinin Olmadığı Hiçbir Proje Başarıya Ulaşamaz.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-10-2023 17:42
Vali Çiçek, İçinde Eğitimcinin Olmadığı Hiçbir Proje Başarıya Ulaşamaz.

 

 

Valiliğimiz bünyesinde kurulan Kayseri Değerler Eğitim Merkezi, Erdemlerimizle Varız Projesi (ERVA) kapsamında hayata geçirilen, “Okul İdarecileri ve Uygulayıcı Öğretmenler Bilgilendirme Toplantısı” Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’in katılımıyla yapıldı. 

 

Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, Vali Yardımcısı Ömer Tekeş, İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, ERVA proje yöneticileri, okul idarecileri ve uygulayıcı öğretmenler katıldı. 

 

Toplantıda bir konuşma yapan Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, “Bu yıl geçen yılın değerlendirmesi olarak, sınav sonuçlarına göre bir önceki yıla göre çok ciddi bir başarı ile karşı karşıyayız. Bundan dolayı gururluyuz. İl Milli Eğitim Müdürümüz başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. 


            Gözümüzün önünde çocuklarımızı, gençlerimizi anne babalarına düşman etmek isteyenlerin olduğunu belirten Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, “Her gün gençlerimizi elimizden almak isteyenler var. Polisimiz, jandarmamız çok büyük mücadeleler veriyor. Şu an Türkiye’nin birçok yerinde gençlerimizi zehirlemek isteyenler var. Bizler farklı bir medeniyetin çocuklarıyız, bin yıldır bu topraklarda var olma mücadelesi veren büyük devletler kurmuş, üç kıtaya adaletle hükmetmiş bir neslin torunları olduğumuzu unutmamalı ve bunu yapmak isteyenlerle mücadele etmeye devam etmeliyiz.” diye konuştu

 

Vali Çiçek konuşmasının devamında şunları belirtti, “İçinde eğitimci olmayan hiçbir proje başarıya ulaşamayacaktır. Bu nedenle idarecilerimize, öğretmenlerimize çok iş düşüyor. Bunun farkında olmalıyız ve gençlerimiz için, ailelerimiz için ve memleketimiz için çalışmalı ve mücadeleye devam etmeliyiz.” dedi 

 

Vali Yardımcısı Ömer Tekeş’te ERVA projesi hakkında bilgiler verdiği konuşmasında, “Erdemlerimizle Varız Projesi (ERVA), hayata değer katan projelerimizden birisidir. Bu proje ile gençlerimizin, çocuklarımızın hayatına dokunacak, hayatına anlam katacak milli ve manevi değerler kazandıracak çalışmalar yapmaktayız.” diye konuştu. 

 

Toplantı, KAYDEM Proje Koordinasyon Başkanı Esra Kuşkaya’nın yapmış olduğu sunumun ardından sona erdi

AdminAdmin

YORUMLAR