Kayseri Ekspres Haber
HV
27 NİSAN Cumartesi 07:28
Advert Advert Advert

ERÜ'DE TÜBİTAK PROJE EĞİTİMİ DÜZENLENDİ

Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında Sağlık Bilimleri Alanında Lisan Öğrencilerine yönelik Akademik Becerilere Giriş ve TÜBİTAK Proje Eğitimi düzenlendi. Eğitim Programının açılışına TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal katıldı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-10-2022 15:45
ERÜ'DE TÜBİTAK PROJE EĞİTİMİ DÜZENLENDİ

Eczacılık Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mükerrem Betül Aycan ile akademisyen ve öğrenciler katıldı.

Etkinliğin açılışında konuşan Etkinlik Koordinatörü Doç. Dr. İsmail Öçsoy, eğitim programı hakkında bilgiler verdi.

Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Hacı Müftüoğlu ise konuşmasında TÜBİTAK destek programları hakkında sunum gerçekleştirdi.

Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mükerrem Betül Aycan da konuşmasında etkinliğe katılan TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal'a teşekkür etti.

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun da konuşmasında TÜBİTAK projelerinin önemli akademik faaliyetlere önemli katkılar sunduğunu söyledi.

Rektör Altun, “Proje yapabilmek, projeyi geliştirmek ve sonuçlarını değerlendirmek bir kültürdür. Onun için lisans seviyesindeki öğrencilerimize böyle bir programın sunulması çok önemli Eğitim programına emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinliğin son açılış konuşmasını ise TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal yaptı.

TÜBİTAK destekleri hakkında bilgiler veren Mandal, lisans öğrencilerinin proje yürütücülüğü yapmalarının kariyerleri açısından önemine dikkat çekti.

Öğrenciler tarafından başvurusu yapılan her başarılı projeye TÜBİTAK tarafından destek verildiğine vurgu yapan Mandal, TÜBİTAK programları hakkında da bilgiler verdi.

Açılış konuşmalarının ardından plaket takdiminin gerçekleştirildiği eğitim programı, 20 Ekim Perşembe günü sona erecek.

AdminAdmin

YORUMLAR