Kayseri Ekspres Haber
HV
28 NİSAN Pazar 02:00
Advert Advert Advert

KANLI ELLERİNİ SIKMA SUÇLARINI HATIRLAT

Kayseri Gönüllü Kuruluşlar Derneği Başkanı Ahmet TAŞ düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-07-2023 12:22
KANLI ELLERİNİ SIKMA SUÇLARINI HATIRLAT

 

KANLI ELLERİNİ SIKMA SUÇLARINI HATIRLAT

28 Mayıs seçimlerinden sonra ülkemiz içinde devam eden hayat pahalılığı, aşırı zamlar, memur ve emeklilerle diğer çalışanların enflasyona ezdirilip  alım güçlerinin daha fazla düşmemesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümet çözüm üretme çalışmalarına başladılar.

Ülke dışında seyahatlarına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan bazı bakanlar ve çok sayıda iş adamı ile Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap emirliklerine seyahatlerde bulunarak, savunma başta olmak üzere birçok alanda avantajlar sağlayan anlaşmalar yaptı. Yakın tarihte Afrika ülkelerine çalışma ziyaretine çıkacağı kamuoyuna yansıdı.

Bu hafta içinde ise Filistin devlet başkanı Mahmut Abbas, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu Türkiye'yi ziyaret edecek, Mısır devlet başkanı Abdülfettah Sisi’nin  ise Yakın tarihte ülkemizi ziyaret edeceği kamuoyuna yansıdı.

İsrail devletinin kuruluşundan bu yana şimdiki Başbakan Binyamin Netanyahu’nun  başbakanlığı döneminde de mazlum Filistin halkına karşı yaptığı katliamlar ve Mescid-i Aksa dahil Müslümanların kutsal mekanlarına yaptığı hakaret ve saldırılar tüm insanlığın malumudur.

Mısır devlet Başkanı Abdülfettah Sisi'nin Mısır'ın halk tarafından seçilmiş ilk cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'yi kanlı bir darbe ile devirdiğini o günden bugüne binlerce Müslüman Kardeşler üyesini katledip ,binlercesinin adaleti ayaklar altına alarak hapislerde çürüttüğünü dünya alem gibi Cumhurbaşkanımız da yakinen biliyor.

Bizler Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları olarak! ülkemize yapılacak ziyaretler ile ilgili olarak Cumhurbaşkanımızdan şu taleplerde bulunuyoruz.

  • 1-  İsrail Başbakanı Netenyahu’nun  masum Filistin müslümanlarının kanı bulaşan, kanlı elini sıkma ve ona Şimon Perez'e söylediğin gibi Sen katilsin, Filistinli masumları öldürmeye son ver, yaptıkların için  onlardan özür dile

  • 2-  Mısır Cumhurbaşkanı Sisi’ninde merhum Muhammed Mursi ve masum İhvan üyelerinin kanı bulaşan kanlı elini sıkma ve ona masum İhvan üyelerini öldürmeyi bırak, onları cezaevinden salıver ve Muhammed Mursi ve katlettiklerin ruhlarından Müslümanlardan özür dile de

  • 3- Filistin devlet başkanı Mahmut Abbas'ın elini sık ama, ona Çin ziyaretinde masum Uygur halkına Çin Halk Cumhuriyeti'nin yaptığı zulüm ve işkenceleri hangi amaçla terörle mücadele olarak ilan ettiğini bu gafletinin sebebini ve hesabını sor.

Bu talepleriniz yerine gelirse İsrail kaybettiği meşrutiyetini yeniden kazanamayacak, Filistin ve Dünya müslümanları size çok dua edecek .Mısır Cumhurbaşkanı kendi halkına yaptığı zulmün farkına varacak, Filistin devlet başkanı Mahmut Abbas mazlum Uygur halkına yaptığı ayıbın ve gafletin farkına varacaktır. Türk Milleti ise sizlere daha fazla minnet duyacak ve dua edecektir

                                                                                                     

AdminAdmin

YORUMLAR