Kayseri Ekspres Haber
HV
28 NİSAN Pazar 12:19
Advert Advert Advert

İNCETOPRAK’TAN OSB ÇIKARMASI

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-05-2023 14:11
İNCETOPRAK’TAN OSB ÇIKARMASI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 28. Dönem Kayseri Milletvekili Adayı Adnan İncetoprak, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’ne çıkarma yaptı. Sokak sokak tüm fabrikalara giren Adnan İncetoprak büyük bir ilgi ile karşılandı.  

   Kayseri Milletvekili Adayı Adnan İncetoprak 28. Dönem Kayseri Milletvekili Adayı Mustafa Bozkurt ile birlikte Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren firmaları ziyaret etti. İşveren ve işçiler ile bir araya gelen İncetoprak’a gösterilen ilgi dikkat çekti. Ziyaret ettiği firmalarda “Bozkurt işareti” ile karşılanan İncetoprak’ın etrafını saran işçiler desteklerini belirtti. 

Öğlen yemeğini işçiler ile birlikte bir üretim tesisinin yemekhanesinde yiyen Adnan İncetoprak, işçilerin istek ve önerilerini dinledi. Girdiği her işletmede tüm işçiler ile yakından ilgilenen Adnan İncetoprak, “Organize Sanayi şehrimin can damarlarından biri. Burada ki işçi kardeşlerimizin sağlığı, huzuru e gelir düzeyi şehri yakından ilgilendiriyor. Hem işçilerimizin hem de işverenlerimizin bu konuda görüşlerini aldık. Gösterdikleri ilgi için teşekkür ederim” dedi. 

İşçilere projeleri hakkında da bilgiler veren Adnan İncetoprak, “Üretim ve istihdam olmazsa olmazımız. Bu konuda hem sanayi ve ticaret konusunda hem de tarım ve hayvancılık konusunda yeni istihdam sağlayacak projelerimizi işçi kardeşlerimize alarak onlarında fikirlerini aldık” dedi.  

AdminAdmin

YORUMLAR