Kayseri Ekspres Haber
HV
26 NİSAN Cuma 08:21
Advert Advert Advert

AİLEYİ KORUMAK BAŞ GÖREVDİR

Kayseri Gönüllü Kuruluşları Derneği Başkanı Ahmet TAŞ, düzenlediği basın açıklamasında şunları söyledi

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-09-2023 14:18
AİLEYİ KORUMAK BAŞ GÖREVDİR

 

AİLEYİ KORUMAK BAŞ GÖREVDİR

Toplumun temeli olan aile yapımız ne yazıkki son yıllarda büyük yaralar almaya başladı.

Genç kuşaklar arasında aile olma sorumluluğunun azalması, evlenme ve çocuk sahibi olmanın unutulur hale gelip, nikahsız yaşama ve gayrimeşru ilişkilerin artması, toplumun temeli olan aile yapımıza büyük zararlar vermeye başladı.

Bunun yanında cinsiyetsizlik, eşcinsellik ve eşcinsel evlilik, ve LGBT lobisinin faaliyetlerinin artması kutsal aile yapımıza büyük zararlar vermeye başladı. Tüm bu yıkıcı akım ve alışkanlıklarla mücadele etmek ve aileyi korumak için kurulan büyük aile platformu, ikinci ve ses getiren buluşma ve yürüyüşünü 17 Eylül Pazar günü İstanbul Saraçhane‘deki buluşma ve yürüyüşle ortaya koymuş oldu.

Kayseri Gönülü Kültür Kuruluşları olarak aileyi ve fıtratı koruma için yapılan her çalışmanın içinde olduk ve Saraçhane buluşmasına da bizzat katılarak destek verdik.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da eşcinsellik, cinsiyetsizlik, eşcinsel evlilik ve LGBT lobisinin faaliyetleri dahil tüm fıtrat bozucu akımlarla mücadelenin içinde olmaya devam edeceğimizi kamuoyuna ilan ediyoruz.

HAYAT PAHALILIĞI VE KİRACI EVSAHİBİ KAVGALARI SON BULSUN

Son aylarda ülkemizde fahiş şekilde artan hayat pahalılığı ve kira artışları, kiracı ev sahibi tartışmaları ve kavgalarına hatta yaralanmalara ve ölüm olaylarına kadar uzandı.Toplum barışı ve millet dayanışması büyük yaralar almaya başladı.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları olarak endişe ile şahit olup izlediğimiz bu vahim durumun bir an önce sonlanması ve bozulan dayanışma ve toplum barışının yeniden tesisi İçin yetkililerimizi kalıcı çözümler üreten tedbirler almaya davet ediyoruz.

KADIN CİNAYETLERİ SON BULSUN  

Son yıllarda ne yazıkki ülkemizde kadın cinayetlerinde hızlı bir artış yaşanmaya başladı. Cinayete kurban giden kadınların çoğunun ya birlikte yaşadığı erkek arkadaşı, ya da boşandığı eşi, ya da terk ettiği arkadaşı tarafından öldürülüyor olması, ayrıca düşündürücü bir durum olarak ortaya çıkıyor.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları olarak Allahın yarattığı en kıymetli varlık olan insan oğlunun bir parçası olan (Ana, Bacı, Eş)  kadınlarımızın Sebebi ne olursa olsun cinayete kurban gitmesini asla istemiyor ve üzülüyoruz. Gelecek nesiller yetiştirecek kadınlarımızın cinayete kurban giderek hayattan koparılmaması için yetkilileri caydırıcı tedbirler ve düzenlemeler yapmaya davet ediyoruz                                                                                                        

                                                                                                        

AdminAdmin

YORUMLAR