Kayseri Ekspres Haber
HV
27 NİSAN Cumartesi 12:16
Advert Advert Advert

İbrahim Göz: Hacılar da vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-03-2024 10:06
İbrahim Göz: Hacılar da vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik

DEVA Partisi Büyükşehir belediye Başkan Adayı İbrahim Göz:

“Hacılar da vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik”

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Göz, Hacılar ilçesi ziyaretinde vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinlerken, ev ziyaretlerinde bulunarak yaşlıların duasını aldı.

DEVA Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Göz, İL Başkanı Ufuk Taşçı, Melikgazi Belediye Başkan Adayı Mehmet Ankaralıoğlu, Kocasinan Belediye Başkan Adayı Kadir Türkmen, Hacılar Belediye Başkan Adayı İsmail Bayram, il ve ilçe teşkilatları ile birlikte yerel seçim çalışmaları kapsamında Hacılar ilçesine adeta çıkarma yaptı. 

Hacılarlı esnaf ve vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaşan DEVA Başkan Adayı İbrahim Göz, bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi. Hacılar’da futbol maçı izleyerek tribünden destekte veren Başkan Adayı Göz, ev ziyaretlerinde de bulundu. 

HACILAR İLÇESİ ‘DEVA’ DİYOR
Hacılar ilçe ziyareti ile ilgili bilgi veren Göz, “Kayseri’mizin göz bebeği olan 16 ilçemizden birisi Hacılar ilçesinde halkımızla, esnafımızla buluştuk. Hacılar amatör küme maçına seyirci olduk ve destek verdik. İlçe esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştirdik ve bize olan teveccüh sevindir. Burada şikayet ve sorunlarını dinleyerek dertlere Deva olacağımızı anlattık. Hacılar ilçemizde yaşlılarımızı da evlerinde ziyaret ederek hayır dualarını aldık. Hacılarlı hemşerilerimize sıcak karşılamalarından ve desteklerinden ötürü çok teşekkür ederiz” dedi.

SORUNLAR AYNI VE BÜYÜK

Hacılar ziyareti ve burada vatandaşların dile getirdiği sorunlarla ilgili değerlendirmede yapan Göz, “Halkımızla her görüşme yaptığımızda ekonomik anlamda yaşanan sıkıntının büyük olduğunu ve bu sıkıntıyı atlatma adına çaba içinde olduklarını ve yardım çağrısında bulunduklarına şahit oluyoruz. Yine sosyal anlamda halkımızın büyük bir kesiminin desteğe ihtiyacı olduğuna şahit olduk., Çocuğunu okula gönderen asgari ücretli, 10 bin lira emekli maaşı ile geçinmeye çalışan insanlarımız mağdur ve perişan durumdalar. Merkezi yönetim yani iktidar kadar yerel yönetimlerinde farklı şehirlerde olduğu gibi sosyal destek yada ekonomik anlamda insanlara katkı sunma noktasında çalışmaları olmadığını dinledik. Yerel seçimleri bir umut olarak gören vatandaşlarımızın değişim için 31 Mart’ta düğmeye basacaklarını ve yaşanan sorunların aşılması noktasında bu tarihi milat olarak gördüklerine şahit olduk” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin

YORUMLAR