Kayseri Ekspres Haber
HV
04 MAYIS Cumartesi 03:35
Advert Advert Advert

HÜDA PAR’A YAPILAN SALDIRI ASLA KABUL EDİLEMEZ!

MAZLUMDER Kayseri Şube Sekreteri Ebubekir ATİK düzenlediği basın toplantısında konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-07-2023 12:18   Güncelleme : 25-07-2023 12:19
HÜDA PAR’A YAPILAN SALDIRI ASLA KABUL EDİLEMEZ!


HÜDA PAR’A YAPILAN SALDIRI ASLA KABUL EDİLEMEZ!
Geçtiğimiz günlerde Hür Dava Partisi (Hüda Par)'ın Adana il binasına hukuk dışı bir saldırı düzenlendi. Saldırıda namaz kılmakta olan il başkanı Salih Demir ile İl Sekreteri Sacit Pişgin yaralandı. Yaralılardan sekreter Sacit Pişgin yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. İl başkanı Salih Demir'in ise tedavisi devam ediyor.
Adana Valiliği, Seyhan ilçesi Türk Ocağı Mahallesi'nde bulunan Hüda Par il merkezine yapılan saldırı ile ilgili bir kişinin yakalandığını, konuyla ilgili soruşturmanın da devam ettiğini bildirdi.
MAZLUMDER Kayseri Şubesi olarak!
Hüda Par Adana İl Başkanlığına yapılan saldırıyı insan haklarına, yaşama ve siyaset yapma hakkına saldırı olarak değerlendiriyor ve şiddetle kınıyoruz. Saldırıda hayatını kaybeden sekreter Sacit Pişgin’e Allah'tan rahmet, il başkanı Salih Demir’e de geçmiş olsun dileklerimizi bildiriyoruz. 
Güvenlik içinde yaşama ve siyaset yapma hakkına yapılan bu çirkin saldırıyı yapanların ve azmettirenlerin adalet önüne çıkarılması için Adana Valiliği ve emniyetini göreve davet ediyoruz.
 

AdminAdmin

YORUMLAR