Kayseri Ekspres Haber
HV
27 NİSAN Cumartesi 00:57
Advert Advert Advert

HENTBOL GÖZLEMCİ VE HAKEMLERİ, İFTAR YAPTI

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-03-2024 01:57
HENTBOL GÖZLEMCİ VE HAKEMLERİ, İFTAR YAPTI

Kayseri bölgesi hentbol gözlemci ve hakemleri düzenlenen iftar sofrasında bir araya geldi. 

Talas Gençlik Merkezinde 23 Mart 2024 Cumartesi akşamı düzenlenen iftar programına; Hentbol Kayseri Temsilcisi ve federasyon klasman gözlemcisi Mehmet Fatih Kaymaz, federasyon klasman gözlemcisi Hatice Kürkçüo, emekli öğretmen & hentbol emektarı Alaattin Duman, klasman hentbol hakemleri Adnan Topçu, Yiğit Özdemir, Ahu Topçu, Sonay Altunay, Kemal Arslan Eğitim Kurumları Yöneticisi Kemal Arslan, ICG Group Sağlık Hizmetleri kurucusu İsmail Çağrı Göç, ile il ve aday hentbol hakemleri katıldı. 

Talas Mevlana Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi üzerinde hizmet veren Talas Gençlik Merkezinde Cihan Zenger Gıda Genel Müdürü Şaban Zenger’in ikramlarının yanı sıra ICG Group Sağlık Hizmetleri Kurucusu İsmail Çağrı Göç başta olmak üzere hentbol hakemleri Adnan Topçu, Demet Zor ve İrem Nisa Gökçek’in birlikte hazırladıkları iftarlıklardan oluşturulan iftar sofrasında bir araya gelen hentbol gözlemci ve hakemleri Ramazan ayının sevgi, merhamet, hoşgörü ve manevi duygularını yoğun bir şekilde yaşama fırsatını yakaladı. 

Hentbol Kayseri Temsilcisi Mehmet Fatih Kaymaz, iftar sonrası yaptığı konuşmasında mekanın tahsis ve organizasyonunda desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, Talas Gençlik Merkezi Müdürü Nesip Özaydın ile ekibine ayrıca iftar sofrasının hazırlanmasında maddi ve manevi katkıda bulunan herkese çok teşekkür etti. 

Hentbol gözlemci ve hakemleri iftar sonrası Has Oda’da çay eşliğinde sohbet etti. Günün anısına çektirilen fotoğrafların ardından iftar programı sona erdi.

 

AdminAdmin

YORUMLAR