Kayseri Ekspres Haber
HV
26 NİSAN Cuma 08:39
Advert Advert Advert

EN ÇOK ÇALIŞAN VEKİL BAKİ ERSOY OLDU

SİYASET
Giriş Tarihi : 24-08-2022 11:34
EN ÇOK ÇALIŞAN VEKİL BAKİ ERSOY OLDU

BAKİ ERSOY DURMAK BİLMİYOR

 

Yaklaşık bir ay önce Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından yeniden partisine davet edilen Kayseri Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Baki ERSOY, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Milletvekili seçilmesinin ardından halkla iç içe olması ve sürekli göz önünde bulunması sebebiyle halk tarafından beğeni toplayan Baki ERSOY, TBMM’nin tatile girmesi ile seçim bölgesine dönerek, beraberindeki parti yöneticileri ile birlikte tabiri caiz ise basılmadık toprak, çalınmadık kapı bırakmıyor. Bu davranışıyla Kayserililerin takdirini toplayan Ersoy, vekil dediğin böyle olmalı dedirtiyor. Kendisinin sosyal medya paylaşımlarından yapılan analize göre son bir aylık süreçte;

· 4 Taziye ve Hasta Ziyareti

· 14 Halka Yönelik Ziyaretler

· 3 Açılış/ Konser

· 16 Parti Çalışmaları

· 16 Düğün

· 7 Makam Ziyareti

· 4 Konferans, Protokol, Resepsiyon

· 5 Spor Faaliyetine katıldı.

Bunun yanı sıra; Sarıoğlan’da konser ve halk ziyareti, Yahyalı’da taziye ve halk ziyareti, Develi’de muhtarlar, pazarcı esnaf ve halk ile sohbet, Özvatan’da geleneksek bal festivali, futbol turnuvası, çiftçiler ve halk ile buluşma, Hacılar’da Birlik ve Beraberlik Gecesi Organizasyonu, Talas’ta Avrupa Türk Federasyonu yöneticileri ile sohbet, Karahıdır Köyü 2. Geleneksel Pilav ve Organik Domates Şenliğine katılım sağladı ve aynı zamanda Kayseri Büyükşehir Belediye başkanı Memduh Büyükkılıç’ın ziyaretine Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği başkanı ve yönetim kurulu ile ziyaret ederek şoför odalarının sorun ve taleplerini iletti.

Gittiği ilçelerde muhtarlar, STK’lar ve halkla sık sık sohbet edip istişare yapma imkanı bulan Baki ERSOY, vatandaşın sorunlarıyla hemhal olup taleplerini dinleyerek meclis çalışmaları için ön çalışma yapıp, vatandaşa sorunlarının çözülmesi noktasında gerekli çalışmaları yapacağının taahhüdünü verdi.

AdminAdmin

YORUMLAR