Kayseri Ekspres Haber
HV
29 NİSAN Pazartesi 22:31
Advert Advert Advert

CHP’Lİ AŞKIN GENÇ'TEN TEPKİ

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-04-2024 14:10   Güncelleme : 02-04-2024 14:14
CHP’Lİ AŞKIN GENÇ'TEN TEPKİ

CHP’Lİ AŞKIN GENÇ’TEN ELEKTRİKSİZ OKULDA OY KULLANIMI VE SAYIMINA TEPKİ: “21’İNCİ YÜZYILDA LAMBALAR YANMIYOR, SEYYARLA OKULDA EĞİTİM SÜRÜYOR VE SEÇİM ÇALIŞMALARI YAPILIYOR. BU TÜRKİYE’MİZE VE KAYSERİ’MİZE YAKIŞIYOR MU?”

 

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, 31 Mart'ta yapılan yerel seçimde oy sayım işleminin gerçekleştiği Sarız’ın Yeşilkent köyündeki okulda elektrik olmadığı için dışarıdan ışıklandırma yapılmasını eleştirerek; “21’inci yüzyılda lambalar yanmıyor, seyyarla okulda eğitim sürüyor ve seçim çalışmaları yapılıyor. Ben iktidar yetkililerine buradan sesleniyorum; bu Türkiye’mize, Kayseri’mize yakışıyor mu” dedi.

 

31 Mart yerel seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarına göre CHP Kayseri’de; Akkışla, Felahiye, Pınarbaşı ve Sarız ilçelerini kazandı. Oy kullanım süresinin bitmesinin ardından ilçelerdeki sayımları takip eden CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Sarız ilçesinin Yeşilkent köyündeki Yeşilkent İlkokulu’nda elektrik olmadığı için sınıflara dışarıdan kablo çekilerek ışıklandırma yapılmasını eleştirdi. Konuya ilişkin açıklama yapan Genç, şunları söyledi:

 

“Sarız’ın Yeşilkent köyündeyiz. Yeşilkent eskiden belde olan bir bölgemiz. Şu an Yeşilkent’te çocuklarımızın eğitim gördüğü ve bugün de oylamaların ve sayımın yapıldığı sınıftayız. Görüyorsunuz 21’inci yüzyılda lambalar yanmıyor, seyyarla okulda eğitim sürüyor ve seçim çalışmaları yapılıyor. Ben iktidar yetkililerine buradan sesleniyorum; bu Türkiye’mize, Kayseri’mize yakışıyor mu? Kendileri karar versinler.”

AdminAdmin

YORUMLAR