Kayseri Ekspres Haber
HV
28 NİSAN Pazar 22:17
Advert Advert Advert

CHP MİLLETVEKİLİ ADAYI BAHADIR ÖZSOY YERALTI ÇARŞI’DA

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-04-2023 17:27
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYI BAHADIR ÖZSOY YERALTI ÇARŞI’DA

 

Chp Kayseri Milletvekili Adayı Burhan Bahadır Özsoy, seçim çalışmaları kapsamında yeraltı çarşı esnafını ziyaret ederek hem esnafla hem de vatandaşla sohbet etti.

 

CHP Kayseri Milletvekili Adayı Burhan Bahadır Özsoy, seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor Bu kapsamda yer altı çarşısında esnafın ve vatandaşın nabzını tutan Özszoy, özellikle ekonomik sıkıntılarla mücadele eden esnafımız, millet ittifakı iktidarında refaha kavuşacak. Devam Partisi kontenjanından CHP Milletvekili Adayı olan Bahadır Özsoy, “Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’ın ekonomik birikim ve tecrübeleri ile ülkeyi ihya edecek projelere imza atacağından tüm halkımızın haberdar olmasını isterim. Kayserili, kökleri Kayseri de olan bir ailenin evladı olarak, gecemi gündüzüme katadar çalışacak, Kayseri’nin derdi ile dertlenecek, sevinciyle gülecek, gençliğin dinamizmini meclise yansıtacak bir arkadaşınızım. Ben Ankara da Kayseri’nin hem sesi hem nefesi olacağım. Bizim seçim büromuz seçimden sonra da vekil irtibat bürosu olarak hizmet vermeye devam edecek. Ankara’da oturan bir siyasetçi olmak niyetinde değilim. Her fırsatta Kayseri’ye gelerek bana oy versin vermesin tüm vatandaşların derdini dinleyecek ve çözmek için elimden geleni yapacağım” dedi.

Özsoy, Sinan Ateş cinayeti başta olmak üzere her kesimin sıkıntılarını çözmek için mecliste çalınmadık kapı bırakmayacağım. Buradan bunun sözünü veriyorum” diye konuştu.


 

AdminAdmin

YORUMLAR