Kayseri Ekspres Haber
HV
26 NİSAN Cuma 03:13
Advert Advert Advert

BÜYÜKŞEHİR’DEN MİLLET BAHÇESİNDE GENÇLERE ÖZEL PROGRAM

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-11-2023 12:55
BÜYÜKŞEHİR’DEN MİLLET BAHÇESİNDE GENÇLERE ÖZEL PROGRAM

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Buluşması kapsamında Haber Spikeri Mehmet Aydın ile Radyocu Hop Dedik Ayhan, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde gençlerle buluşacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden ‘Genç Dostu Ödüllü Şehir’ unvanına layık görülen Kayseri’nin Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, gençlere yönelik proje, faaliyet ve yatırımları ile her zaman onların yanında yer almaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi, genç nüfusu ile büyük bir dinamizme sahip olan Kayseri’de, özel bir etkinliğe daha imza atıyor.

12 Kasım Pazar günü saat 13.00’te Gençlik Buluşması kapsamında Haber Spikeri Mehmet Aydın ile Radyocu Hop Dedik Ayhan’ın katılacağı Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde etkinlik düzenlenecek.

SÖYLEŞİ, YARIŞMALAR, MEHTERAN TAKIMI KONSERİ VE YAMAÇ PARAŞÜTÜ ETKİNLİĞİ

Program kapsamında, söyleşinin yanı sıra, yarışmalar, sürpriz hediyeler ile mehteran takımının konseri ve yamaç paraşütü etkinliği de yer alacak.

Radyocu Hop Dedik Ayhan, tüm Kayserilileri söyleşiye davet ederek, “Sevgili Kayserili dostlar, 12 Kasım Pazar günü saat 13’te güzel bir söyleşi için Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde buluşmak istiyoruz. Özellikle gençler, kendini genç hissedenler söyleşimiz var, minik yarışmalarımız, güzel hediyelerimizle hepinizi bekliyoruz” dedi.

Haber Spikeri Mehmet Aydın da “Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi etkinlik alanında gençlerle baş başa programında buluşuyoruz” diye konuştu.

AdminAdmin

YORUMLAR