Kayseri Ekspres Haber
HV
26 NİSAN Cuma 19:51
Advert Advert Advert

BAYRAM ÇİKOLATASI ZADE’DEN ALINIR

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-04-2023 11:30
BAYRAM ÇİKOLATASI ZADE’DEN ALINIR

 

BAYRAM ÇİKOLATALARI VİTRİNDEKİ YERİNİ ALDI

Ramazan bayramına sayılı günler kala vitrinlerde bayramlık çikolata ve şekerler de yerini aldı. ZADE Çikolata ve Şekerleme’de birbirinden farklı ve kaliteli bayram çikolataları ve şekerlerini Kayserililerin beğenisine sundu.

Yeni açılan ve kısa sürede Kayserililerin uğrak merkezi haline gelen ZADE Çikolata ve Şekerleme, yaklaşan bayram nedeniyle çikolata, şekerleme ve lokum satışına başladı. ZADE Çikolata ve Şekerleme 150 çeşit çikolata çeşidi ve birçok ünlü marka ile Kayseri’nin en bol çeşitli mağazası olmaya aday.

Yaklaşan bayram nedeniyle piyasada yaşanan hareketlilikten umutlu olan ZADE Çikolata ve Şekerleme, birçok çeşit ürünü ile vitrinlerini süsledi ve bayramlık şeker satışlarına başladı. 

Bayram çikolatalarının yanı sıra şeker, lokum, baharat, kuruyemiş, pasta ve tatlı malzemeleri gibi gıda ürünleri satışında da artış olduğunu ifade eden ZADE Çikolata ve Şekerleme Mağazası yetkilileri,  hareketlenen bayram alışverişinin çikolata ve şekerleme ürünlerine de yansımaya başladığını aktardılar.

AdminAdmin

YORUMLAR