Kayseri Ekspres Haber
HV
26 NİSAN Cuma 11:12
Advert Advert Advert

ÖZHASEKİ ŞEHİT AİLESİNE SÖZÜNÜ TUTTU

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-02-2024 17:55   Güncelleme : 01-02-2024 18:01
ÖZHASEKİ ŞEHİT AİLESİNE SÖZÜNÜ TUTTU

   

 

BAKAN MEHMET ÖZHASEKİ, ŞEHİT MÜSLÜM ÖZDEMİR’İN AİLESİNE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

ŞEHİDİN AİLESİNİN EVİ, ŞUBAT AYI İÇERİSİNDE TESLİM EDİLİYOR    

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit düşen Kahramanmaraşlı Piyade Er Müslüm Özdemir’in depremde evi yıkılan ailesine verdiği sözü tuttu. Bakan Mehmet Özhaseki, Şehit Müslüm Özdemir’in ailesinin evinin, şubat ayı içerisinde teslim edileceğini duyurdu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı; 12 Ocak’ta Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen askerlerden Sözleşmeli Piyade Er Müslüm Özdemir’in Kahramanmaraş’ta yaşayan depremzede ailesi için hemen devreye girmişti. Bakan Mehmet Özhaseki; yaptığı açıklamada şehidin ailesine; ya rezerv alandaki hazır konutlardan verebileceklerinin ya da şehidin ailesinin yaşadığı köyde 1 ay içinde yapıp bitirecekleri evi teslim edeceklerinin sözünü vermişti.

“MÜSLÜM EVLADIMIZIN AİLESİNE VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTUYORUZ”

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen il ve ilçelerde afet konutları ve köy evlerinin yapımı hızla devam ederken Bakan Özhaseki, Şehit Müslüm Özdemir’in ailesine verdiği sözü de tuttu. Bakan Mehmet Özhaseki, resmî sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Özdemir ailesinin evinin tamamlanmak üzere olduğunu belirtti. 

Şehidin ailesi için yapılan evin son durumunu gösteren bir video da paylaşan Bakan Özhaseki; “Kahramanmaraşlı şehidimiz Müslüm evladımızın ailesine verdiğimiz sözü tutuyoruz. Şehidimizin ailesi bizden, evlerini yaşadıkları köyde yapmamızı istedi. Biz de onların istekleri doğrultusunda, yaşadıkları köyde evlerini yapmaya başladık. Evimizi Şubat ayında teslim edeceğiz. Hayırlı olsun.” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR