Kayseri Ekspres Haber
HV
26 NİSAN Cuma 10:10
Advert Advert Advert

Vali Çiçek, Gaziler Günü Etkinliklerine Katıldı

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-09-2023 12:09   Güncelleme : 19-09-2023 12:12
Vali Çiçek, Gaziler Günü Etkinliklerine Katıldı

   Vali Gökmen Çiçek, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle düzenlenen etkinliklere katılarak, gazilerimizle bir araya geldi 

 

Program ilk olarak Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk Anıtına çelenklerin sunumuyla başladı. 

 

Törene Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, Kayseri milletvekili Şaban Çopuroğlu, Garnizon Komutanı Tuğg.Haldun Taşan, 12’nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Hv.Pilot Tuğg.Vedat Öncel, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Vali Yardımcıları Dr.Abdullah Kalkan, Şenol Esmer, Adnan Tezcan, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Jandarma Komutanı Tugğ. Yüksel Yiğit, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şube Başkanı Osman Balcı, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, gaziler ve vatandaşlar katıldı. 

 

Cumhuriyet meydanındaki tören, çelenklerin sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şube Başkanı Osman Balcı’nın konuşması ve şiirlerin okunması ile sona erdi. 

 

Kartal Asker Şehitliğini Ziyaret 

 

Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, beraberinde protokol üyeleri ile birlikte, Cumhuriyet Meydanındaki törenin ardından Kartal Asker Şehitliğini ziyaret ederek, Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından şehitlerimiz için dua ettiler ve şehitlerimizin kabirlerine karanfil bıraktılar. 

 

Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, “Şehitlerimizin emanetleri olan aileleri ile gazilerimiz ve aileleri bizim başımızın tacıdır. Her zaman onların yanındayız. Tüm şehitlerimize ve vefat eden gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Hayatta olan gazilerimize ve ailelerine de sağlıklı huzurlu günler diliyorum.” dedi 

 

Polis Şehitliğini Ziyaret 

 

Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, beraberinde protokol üyeleri ile birlikte, Kartal Asker Şehitliği’ni ziyaretlerinin ardından, Polis Şehitliği’ne geçtiler. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve yapılan duanın ardından şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ederek, karanfil bıraktılar. 

 

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şubesi’ni Ziyaret 

 

Şehitlik ziyaretlerinin ardından Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ve protokol üyeleri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şubesi’nde gazilerimiz ve aileleriyle bir araya geldiler. 

 

Dernek binasında gazilerimiz ve aileleri ile sohbet eden Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, “Bizler devlet olarak sadece bugün değil, her zaman yanınızdayız. Yanınızda olmaya da devam edeceğiz. Sizler bizim gururumuzsunuz.” dedi

AdminAdmin

YORUMLAR